2015-10-28 10:36:29
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ... ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Αποκλεισμός σοκ από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ για την Αρσεναλ, αφού διασύρθηκε 3-0 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Χίλσμπορο.

Η... κακή βραδιά φάνηκε από το 5' για την Αρσεναλ, αφού ο Τσάμπερλεϊν τραυματίστηκε και αποχώρησε με έντονους πόνους, όπως σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Τη θέση του στο ματς πήρε ο Γουόλκοτ, αλλά στο 18' έπεσε κι αυτός... νοκ άουτ! Ντεμπούτο έκανε ο 17χρονος Ίσμαελ Μπενάσερ, το οποίο όμως θα θυμάται καιρό, αφού είδε την ομάδα του να... διασύρεται με 3-0 από τη Σέφιλντ και να μένει εκτός League Cup!

Τρελή η φετινή Αρσεναλ, με τεράστιες νίκες, αλλά και ήττες... σοκ! Αυτή τη φορά γνώρισε τη συντριβή στο Χίλσμπορο, εκεί όπου δεν έχει νίκη την τελευταία 15ετία! Κακοί οι Λονδρέζοι που... κατέρρευσαν στο α' μέρος, όπου και δέχθηκαν δυο τέρματα! Στο 28' ο Γουάλας και στο 40' ο Ζοάο... πάγωσαν τους "κανονιέρηδες"! Το τρίτο και... τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο 52' όταν ο Χάτσινσον διαμόρφωσε το 3-0!.

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ήττα της Αρσεναλ από ομάδα Β' κατηγορίας σε κύπελλα έπειτα από... 56 χρόνια. Τότε ήταν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που είχε νικήσει 3-0 στο Κύπελλο Αγγλίας!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ