2015-10-28 13:57:06
Φωτογραφία για 2 εκατ. πρόσφυγες περιμένουν στην Τουρκία για να περάσουν στην Ευρώπη
Σταγόνα στον ωκεανό είναι οι οι 50.000 λάθρο και πρόσφυγες που υποτίθεται θα απορροφήσει μόνο η Ελλάδα (εντάσσοντας τους μάλιστα στον κοινωνικό ιστό όπως είπε και ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας) καθώς αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δύο εκατ. πρόσφυγες και λάθρο υπάρχουν στα μικρασιατικά παράλια και ο αριθμός μετακίνησης τους στα νησιά του Αιγαίου κυμαίνεται μεταξύ 20-50.000 την εβδομάδα!

Μόλις σε πέντε ημέρες μπήκαν 48.000 πρόσφυγες και λάθρο ενώ σε 4 εκατ. υπολογίζονται οι πρόσφυγες που είναι καθοδόν από Συρία και Ιράκ την ίδια στιγμή που η Γερμανία θέλει να τους γκλωβίσουμε εδώ!

Άρα για ποιες 50.000 μιλάμε;

Χαρακτηριστικό είναι ότι την περασμένη εβδομάδα μέσα σε 5 μόνο ημέρες αποβιβάστηκαν 48.000 πρόσφυγες από τη Συρία και Ιράκ και λάθρο από Μπαγκλαντές, Πακιστάν κτλ προκαλώντας ασφυξία στα κέντρα φιλοξενίας των νησιών και αδυναμία ακόμη και διατροφής τους!

Το όλο πρόβλημα έγκειται 100% στην Τουρκία: Με κέρδος κατά κεφαλήν 3-5.000 ευρώ για κάθε πρόσφυγα και λαθρομετανάστη εισρέουν τεράστια έσοδα στην τουρκική οικονομία η οποία έχει αποκομίσει περίπου 10 δισ. ευρώ από την αρχή του χρόνου μέχρι τώρα και βέβαια δεν έχει κανένα λόγο να εμποδίσει ή να μειώσει τις μεταναστευτικές ροές αφού οι ίδιες οι κεφαλές του τουρκικού κράτους είτε υπουργοί είτε νομάρχες είτε περιφερειάρχες είτε στρατιωτικοί διοικητές θησαυρίζουν από αυτό το εμπόριο ανθρώπων.

Τί μπορεί να γίνει; Με κάποιο τρόπο η Τουρκία θα πρέπει να πειστεί να σταματήσει το εμπόριο ανθρώπων αρχικά φιλοξενίας και εν συνεχεία επαναπροώθησης όλων αυτών στις εστίες τους ή η Ελλάδα θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και λάθρο οι οποίοι θα αλοιώσουν όχι απλώς την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας η οποία έτσι και αλλιώς από το 1990 έχει υποχωρήσει σε ότι αφορά των αριθμό των ορθοδόξων Ελλήνων από 99,3% σε μόλις 80-83%, αλλά θα δημιουργήσει αμιγείς μουσουλμανικές ζώνες στο εσωτερικό της επικράτειας οι οποίες δεδομένου του ρυθμού υπογεννητικότητας της χώρας αλλά και της υπεργεννητικότητας των συγκεκριμένων ομάδων θα είναι θέμα χρόνου να κυριαρχήσουν πληθυσμιακά στην ελλάδα μέσα σε ένα ορίζοντα εικοσαετίας.

Μιλάμε για μία εθνική απειλή πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο άμεση ακόμη και από την ίδια την Τουρκία αφού ο κίνδυνος θα προέρχεται από το εσωτερικό της χώρας και όχι εκτός των συνόρων της.

Tην ίδια στιγμή αναβρασμός επικρατεί στην ολανδική αντιτρομοκρατική καθώς ο 30χρονος ισλαμιστής διοικητής 700 ανδρών του ISIS, Laith Al Saleh, που πέρασε από τη Συρία στην Κω και τον αφήσαμε ανενόχλητο να αλωνίζει, εντοπίστηκε στην Ολανδία να ζητεί άσυλο μαζί με άλλους πρόσφυγες.

Υπό τον φόβο δημιουργίας τζιχαντιστικών ισλαμιστικών πυρήνων σε χώρες της Ευρώπης, η ΕΕ προχωρά σε προπαγανδιστική καμπάνια.

«Μένετε Ελλάδα»: Αυτός είναι ο τίτλος της προπαγανδιστικής εκστρατείας  της ΕΕ για τους λαθρομετανάστες με σκοπό να τους πείσει να παραμείνουν στην Ελλάδα, αντί να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

«Στόχος μας είναι να πείσουμε έναν πατέρα από τη Συρία πως είναι καλύτερα να εγκατασταθεί με την οικογένειά του στην Ελλάδα, παρά να επιχειρήσει να διασχίσει την Ευρώπη», αναφέρει ο αξιωματούχος σύμφωνα με δημοσιογράφο του βρετανικού περιοδικού.

Την αποκάλυψη κάνει στο λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος Τομ Νάταλ του περιοδικού Economist!

Υπάρχει κρυφή ατζέντα μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και της Γερμανίδας καγκελαρίου για την μετατροπή της Ελλάδας σε μια αποικία λαθρομεταναστών με ανταλλάγματα στο οικονομικό επίπεδο;

Είναι πολύ πιθανό λένε διεθνείς αναλυτές. Οι 50.000 λαθρομετανάστες, που κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει από πού είναι, καθώς όλοι δηλώνουν Σύροι, σε λίγο καιρό θα έχουν γίνει 100.000 και μέχρι το καλοκαίρι, πριν αρχίσει το νέο κύμα εισβολής, θα έχουν διπλασιαστεί.

Στόχος της κυβέρνησης και της ΕΕ να παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ