2015-10-28 20:57:04
Φωτογραφία για Λιάγκας: Στην παρέλαση βγάζουμε τα τανκς για να δείξουμε ότι η δική μου είναι μεγαλύτερη... [video]
Κάθε χρόνο το ζήτημα των παρελάσεων (στρατιωτικών και μαθητικών) φαίνεται πως απασχολεί πολύ κόσμο. Μάλιστα έχει γίνει λόγος γιαι το αν πρέπει να συνεχίζονται να πραγματοποιούνται εν έτει 2015 στις εθνικές μας εορτές.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή ένα θέμα στο «Πρω1νό», για τις εμφανίσεις με τα μίνι στις παρελάσεις, τοποθετήθηκε για το αν κρίνει απαραίτητη την παρέλαση σήμερα.

«Σε πολλά μέρη του κόσμου έχουν καταργηθεί οι παρελάσεις. Όταν λες παρέλαση στο μυαλό σου έρχεται ο Χίτλερ, η Ρωσία της Σοβιετικής Ένωσης, σήμερα την Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν. Μόνο απολυταρχικά καθεστώτα κάνουν επίδειξη δύναμης με στρατό που είναι τέλειος ο βηματισμός για να τρομάξουμε τον εχθρό. Ότι μας ανεβάζει το εθνικό φρόνημα η παρέλαση, δεν το καταλαβαίνω, είμαι Έλληνας, γιορτάζω την εθνική εορτή, τιμώ τους ανθρώπους που έπεσαν νεκροί για να είμαστε εμείς ελεύθεροι να λέμε τις βλακείες μας όμως δεν νομίζω ότι τους τιμούμε κάνοντας παρέλαση. Εγώ διαφωνώ με την στρατιωτική και τη μαθητική παρέλαση. Βγάζουμε τα τανκς απλά για να δείξουμε οτι “η κάνη μου είναι μεγαλύτερη από τη δική σου”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ