2015-10-28 23:29:09
Φωτογραφία για Έχετε συναστρία στο γάμο σας;
Τo θέμα της συναστρία μεταξύ σας είναι το βασικό που πρέπει να ψάξεις. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις Τα βασικά σημεία: Για να εξετάσουμε τη συμβατότητα ενός ζευγαριού όσον αφορά το γάμο (ή τη συμβίωση), εστιάζουμε κυρίως στις όψεις μεταξύ των προσωπικών πλανητών των δύο ωροσκοπίων. Οι προσωπικοί πλανήτες είναι ο Ηλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Αρης. Εξαιρετικά σημαντικά προσωπικά σημεία είναι ο Ωροσκόπος αλλά και το Μεσουράνημα. Σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης οι όψεις του Κρόνου, αλλά και των Δεσμών της Σελήνης.

Ήλιος – Σελήνη: Η πιο βασική όψη που αναζητούμε σε μια καλή σχέση είναι αυτή μεταξύ Ηλιου και Σελήνης. Η σύνοδος και το τρίγωνο μεταξύ τους υποδηλώνει συμβατότητα στα βασικά «θέλω» του ζευγαριού. Το τετράγωνο και η αντίθεση μάλλον προκαλούν προστριβές. Ολες οι όψεις της Σελήνης και του Ηλιου με την Αφροδίτη και τον Δία είναι ευνοϊκές, όπως επίσης όλες οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία.


Αφροδίτη- Άρης: Οι όψεις μεταξύ Αφροδίτης και Αρη αναφέρονται στην ερωτική έλξη και τη σεξουαλική συμβατότητα, κάτι που προφανώς είναι σημαντικό στο γάμο. Οι ευνοϊκότερες όψεις εδώ είναι η σύνοδος και η αντίθεση (η αντίθεση στη συναστρία πολλές φορές λειτουργεί θετικά). Το τρίγωνο είναι επίσης θετικό, αν και έχει πιο ήπια επιρροή. Το τετράγωνο προκαλεί έλξη, αλλά στην πορεία μάλλον σημαίνει δυσκολία.

Ερμής -Ερμής: Ο Ερμής συμβολίζει την επικοινωνία, γι” αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα γάμο. Είναι καλό ο Ερμής του ενός να βρίσκεται σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Ερμή του άλλου. Η αντίθεση δεν είναι ιδιαίτερα καλή, ενώ το τετράγωνο είναι ίσως το πιο δύσκολο. Η σύνοδος, το τετράγωνο και η αντίθεση μεταξύ Ερμή και Αρη, Κρόνο, Ποσειδώνα ή Πλούτωνα υπονομεύουν την επικοινωνία μέσω καβγάδων, παραπλάνησης, απαξίωσης της γνώμης της άλλης πλευράς κ.λπ.

Ωροσκόπος: Οι όψεις με τον Ωροσκόπο, κυρίως η σύνοδος και η αντίθεση, είναι πολύ σημαντικές στη συναστρία. Εξαιρετικά ευνοϊκή είναι η σύνοδος ή η αντίθεση του Ηλιου, της Σελήνης, της Αφροδίτης και του Δία με τον Ωροσκόπο του συντρόφου. Πολύ ευνοϊκή είναι και η αντίθεση του ενός Ωροσκόπου με τον άλλο (να βρίσκονται δηλαδή σε απέναντι ζώδια). Η σύνοδος, η αντίθεση και το τετράγωνο μεταξύ Αρη, Κρόνου, Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα με τον Ωροσκόπο προσδίδουν ένταση στη σχέση που πολλές φορές δεν είναι διαχειρίσιμη. Ειδικά οι όψεις του Κρόνου και του Πλούτωνα δίνουν μια πολύ βαθύτερη διάσταση στη σχέση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ