2015-10-29 16:38:16
Φωτογραφία για ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ : ΑΥΤΟ ΜΕ... ΞΥΠΝΗΣΕ!
Σίγουρος για τον εαυτό του και με αρκετή αυτοπεποίθηση είναι ο Ντι Τζέι Στρόμπερι. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στον «Γαύρο», όπου τόνισε με βεβαιότητα πως σύντομα θα δούμε το πραγματικό του πρόσωπο.

Τι δήλωσε ο Στρόμπερι για τη βολή που έχασε (αίρμπολ) με τον Αρκαδικό και... τρελάθηκε, αλλά και το γεγονός ότι όσο ο προπονητής και ο Ολυμπιακός τον πιστεύουν, τόσο θα συνεχίσει να σουτάρει ανεπηρέαστος με ό,τι γίνεται.

«Ειλικρινά, ήμουν τρελαμένος μετά τη βολή αυτή. Ξέρω ότι είμαι καλός παίκτης, γνωρίζω ότι είμαι ένας καλός σουτέρ και η μπάλα πήγε έρμπολ. Ξέρεις, αυτά μερικές φορές συμβαίνουν. Είμαστε όλοι άνθρωποι και είναι παιχνίδι, αλλά αυτό με… ξύπνησε και μετά άρχιζα να πετυχαίνω κάποια σουτ και ευτυχώς συνέχισα έτσι, ενώ θέλω το ίδιο να κάνω και στα επόμενα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Στρόμπερι.

Για τον εαυτό του: «Τα πάντα είναι καλά. Εννοώ ότι είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και μόνο αυτό μπορώ να πω
. Θα συνεχίσω να σουτάρω όταν μπορώ, ο προπονητής μου με πιστεύει πολύ, η υπόλοιπη ομάδα με πιστεύει, με βλέπουν και στην προπόνηση να πετυχαίνω τα σουτ. Οπότε, είναι απλώς θέμα χρόνου να ξεκινήσει να μπαίνει και η μπάλα στο... πλεκτό. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να σκοράρεις, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Ευτυχώς δεν είναι κάτι… μόνιμο («monkey in my back» το είπε ακριβώς ο Στρόμπερι, ή αλλιώς μια μαϊμού στην πλάτη μου), για να συνεχίσω να κάνω όλο και καλύτερα τη δουλειά μου. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω πολλά, να βοηθήσω την ομάδα μου. Ξέρω ότι η ομάδα με πιστεύει και με χρειάζεται, οφείλω να πετυχαίνω τα σουτ μου και να γίνομαι όλο και καλύτερος».

Για το παιχνίδι του και το τι προτιμάει, να σουτάρει μετά από ντρίμπλα ή στάσιμος: «Εγώ μπορώ να κάνω και τα δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο,τι πει ο προπονητής μου και σε όποια κατάσταση με βάλει εμένα μέσα. Αυτό ακριβώς θα κάνω. Εγώ από τη μεριά μου θέλω μόνο να είμαι ενεργό μέλος σε αυτή την ομάδα και να τη βοηθάω με όποιον τρόπο γίνεται. Οπότε, εγώ δεν θέλω μόνο να πετυχαίνω τα σουτ, αλλά να κερδίζει η ομάδα».

Για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς και πάλι εκτός έδρας. Εγώ δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από το ότι απλώς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ξέρεις, η άμυνά μας πρέπει να είναι πιο προσεκτική από ό,τι στο προηγούμενο ματς με τη Λαμποράλ. Στο πρώτο ημίχρονο εκεί δεν ήταν και τόσο καλή, αφού σκόραραν περίπου 50 πόντους και δεν γίνεται να τους αφήνουμε να μας βάζουν τόσο πολλούς πόντους σε ένα και μόνο ημίχρονο».

Για τους συμπαίκτες του: «Είναι εύκολο όταν έχεις φοβερούς αθλητές δίπλα σου και όλοι πιστεύουν σε εσένα. Είναι μια οικογένεια εδώ. Ολοι με πιστεύουν και με ενθαρρύνουν, και εγώ οφείλω να δουλεύω στα σουτ μου καθημερινά. Είμαι σίγουρος ότι η δουλειά αυτή θα αποδώσει καρπούς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ