2015-10-29 19:57:06
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΛΑΦΑΓΙΕΤ ΓΙΑ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ο Αντρέα Τσιντσιαρίνι θα λείψει από την αναμέτρηση της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό λόγω... μύτης, ενώ ο Όλιβερ Λαφαγέτ στάθηκε στο μεγαλείο του Βασίλη Σπανούλη.

Η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους ερυθρόλευκους για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ωστόσο η ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον Αντρέα Τσιντσιαρίνι, αφού, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο διεθνής γκαρντ υπέστη κάταγμα στη μύτη και χειρουργήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τις επόμενες 15 μέρες.

Ο Όλιβερ Λαφαγέτ θα αντιμετωπίσει της πρώην ομάδας του και ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρμάνι ότι, «Είναι πολύ δυνατή ομάδα παρά τις αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να αντιμετωπίσουμε το pick ;n; roll. Ειδικά ο Σπανούλης το κάνει καλύτερα από όλους στην Ευρωλίγκα».

Με τη σειρά του ο Τζαμέλ ΜακΝηλ ανέφερε πως, «Πρώτο μας μέλημα είναι να παίξουμε καλή άμυνα στους περιφερειακούς τους. Αυτή τη στιγμή ο άλλοτε συμπαίκτης μου στην Οστάνδη, Ματ Λοτζέσκι είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Επίσης οι Πρίντεζης και Γιανγκ είναι πολύ αθλητικοί και χρειάζονται προσοχή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ