2015-10-29 21:14:06
Φωτογραφία για Τα καυτά φιλιά του Τζουντ Λο με 29χρονη ψυχολόγο
Ο Τζουντ Λο έχει πολυτάραχο παρελθόν σε ότι αφορά την σχέση του με το γυναικείο φύλο, φαίνεται όμως ότι αυτή την περίοδο είναι φουλ ερωτευμένος – και δεν το κρύβει!

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στην Ρώμη σε πολύ τρυφερές στιγμές με τη νέα σύντροφό του. Ο 42χρονος ηθοποιός και η 29χρονη ψυχολόγος Φιλίπα, αντάλαξαν παθιασμένα φιλιά έξω από το εστιατόριο «Pierluigi's» όπου είχαν πάει για φαγητό με παρέα.

Η γοητευτική ξανθιά που τον συνοδεύει τους τελευταίους μήνες, έχει διδακτορικό στην Ψυχολογία και εργάζεται ως σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων, βρίσκεται δε τακτικά στο πλευρό του Τζουντ Λο σε διάφορα ταξίδια ανά τον κόσμο.

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει πέντε παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες: τον 18χρονο Ράφερτι, την 13χρονη Ίρις και τον 12χρονο Ρούντι από τον γάμο του με την ηθοποιό Σάντι Φροστ που έλαβε τέλος το 2003 και την 5χρονη Σόφι από το σύντομο δεσμό του με το μοντέλο Σαμάντα Μπουρκ το 2008, ενώ, στα μέσα του Μάρτη, απέκτησε μία κορούλα με την 23χρονη τραγουδίστρια Κάθριν Χάρντινγκ, καρπός μιας «περιπέτειας» στις αρχές του χρόνου!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ