2015-10-29 21:39:10
Φωτογραφία για H Π.Ε.Π.Ρ.Ν συμμετέχει στην 48ωρη πανελλαδική απεργία
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελληνίας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (Π.Ε.Π.Ρ.Ν) αποφάσισε να συμμετάσχει στη 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από 06:00πμ τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και 06:00πμ τη Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

Συνάδελφοι,

προ των πυλών βρίσκεται η νέα μνημονιακή λαίλαπα, κατεδαφίζοντας τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των ναυτεργατών και γενικότερα όλων των εργαζομένων.

Η ιδιωτικοποίηση των κυριότερων λιμανιών της χώρας, η διάλυση του Ν.Α.Τ, η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδοτήσεις, η αλλεπάλληλες μειώσεις των συντάξεων, η εξαφάνιση του ΚΕΑΝ, είναι μερικές από τις βασικές αξιώσεις των «εταίρων» τοκογλύφων που επιμένουν να συμπεριλάβουν στο 3o μνημόνιο.

Ταυτόχρονα η ανεργία θερίζει τους Έλληνες ναυτικούς και πολλοί από αυτούς εξαναγκάζονται σε μαύρη ανασφάλιστη εργασία χωρίς όρους, ωράρια και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Και όσοι τελικά εργάζονται δέχονται ανελέητη φορολογική επίθεση με κατασχέσεις, ΕΝΦΙΑ και ακρίβεια σε είδη και υπηρεσίες.

Συνάδελφοι,

οι εισβολείς και οι εκπρόσωποι τους φαντάζουν αδίστακτοι αλλά ΟΧΙ ανίκητοι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ