2015-10-31 17:00:12
Φωτογραφία για Μία αποτρόπαια πράξη πίσω από την εικόνα που βλέπετε
Οι λιγοστοί κάτοικοι της Μέσης στην ορεινή Νάξο, αντίκρισαν το πρωί την εικόνα που βλέπετε Ψόφιες γάτες σε διάφορα σημεία του χωριού αντίκρισαν οι λιγοστοί κάτοικοι της Μέσης που βρίσκεται στην ορεινή Νάξο. ''Μόνο σε ένα σημείο ήταν 7 γάτες ψόφιες'' έλεγε κάτοικος του χωριού. Άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι ήταν τόσες πολλές οι ψόφιες γάτες που αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν σακούλες για να τις μαζέψουν. Όλοι βέβαια υπέθεσαν ότι κάποιος έριξε φόλες κι επειδή το χωριό είναι μικρό και οι γάτες περνούν από όλα σχεδόν τα σημεία δεν γλίτωσε καμία!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μια υπερήλικη 88 ετών έριξε φάρμακο γιατί την ενοχλούσαν οι γάτες και το αποτέλεσμα ήταν ο μαζικός αφανισμός τους από την περιοχή. Στο χωριό όλοι φρόντιζαν τις γάτες ταΐζοντας τες, μάλιστα υπήρχαν και εκείνοι που αγόραζαν ειδική τροφή. Άλλωστε ιδιαίτερα στα χωριά και σε περιοχές έξω από τις πόλεις, οι γάτες είναι εκτός από αγαπητά ζώα και χρήσιμα γιατί διατηρούν την ισορροπία του οικοσυστήματος.

"Τώρα θα μας φάνε οι ποντικοί!", λένε οι χωρικοί με απόγνωση. Πρώτα θα συναντούσες γάτες στα σοκάκια του χωριού που θα σε ακολουθούσαν, τώρα ούτε για δείγμα!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ