2015-10-31 19:29:44
Φωτογραφία για ΚΥΠΡΟΣ: Νέα στοιχεία για τον φερόμενο παιδοφιλο που χτύπησε κοντά σε δημοτικό της...
Νέα στοιχεία για τον φερόμενο ως παιδόφιλο της Λευκωσίας που σήμανε συναγερμό από χθες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που έφερε στο ΦΩΣ το ShowTime-cy.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, χθες το μεσημέρι η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία για το συμβάν και για τις… βόλτες κοντά σε δημοτικό σχολείο του φερόμενου παιδόφιλου.

Η 12χρονη μαθήτρια ξεκίνησε από το σπίτι προκειμένου να πάει στο δημοτικό σχολείο Χρυσελεούσας όπου κάποιος άντρας ηλικίας 30 με 35 – όπως υποστήριξε η μικρή, την πλησίασε και προσφέροντας της σοκολάτα της πρότεινε να την πάει εκείνος στο σχολείο.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως δεν έχει σημασία το σχολείο αφού ο συγκεκριμένος μπορεί αύριο να πάει έξω από άλλο σχολείο και να πράξει το ίδιο Η μικρή σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία περιγραφή του άντρα, ο συγκεκριμένος δεν είχε μαλλιά (ενδεχομένως ξυρισμένο κεφάλι).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όταν η μικρή αρνήθηκε εκείνος την ρώτησε τι ώρα κάνει διάλλειμα. Το κοριτσάκι τον κλώτσησε και έτρεξε προς το σχολείο της όπου και ενημέρωσε δακρυσμένη τη δασκάλα.

Να πούμε ένα μπράβο στην διευθύντρια του σχολείου που αμέσως ενημέρωσαν την μητέρα και μετά την αστυνομία.

Οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μιλάνε στα παιδιά τους γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τις προθέσεις του κάθε άγνωστου. Την υπόθεση ανέλαβε η αστυνομία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ