2015-11-01 02:52:09
Φωτογραφία για ΜΕΣΑ ΜΕ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ Ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ!
Ο Εστεμπάν Καμπιάσο ακολουθεί τις τελευταίες μέρες το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακο΄θ έχοντας πλέον επιστρέψει για τα καλά στη δράση μετά τον τραυματισμό του λίγες μέρες πριν από το ματς στο Ζάγκρεμπ.

Ο Αργεντίνος μέσος πάντως δεν βρέθηκε στην αποστολή για τη Βέροια με τον Σίλβα να προτιμά να τον αφήσει στην Αθήνα για να συνεχίσει προπονήσεις και να είναι πανέτοιμος για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Ντιναμό στο Καραϊσκάκη, είτε για να τον ξεκινήσει από την αρχή (δύσκολο) είτε για να αποτελεί μια λύση από τον πάγκο για τον άξονα της ομάδας εφόσον χρειαστεί.

Το θετικό για τον Σίλβα είναι πως και πάλι μπορεί να υπολογίζει σε παραπάνω από δύο παίκτες για τη μεσαία γραμμή ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο Μπουχαλάκης προπονείται πλέον με την ομάδα. Βέβαια ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων έχει μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης, όμως είναι πια θέμα χρόνου να πάρει την ευκαιρία του από τον Μάρκο Σίλβα και να μπει και πάλι στα πλάνα του. Ο Μπουχαλάκης άλλωστε ήταν βασική επιλογή για τον Πορτογάλο τεχνικό πριν τραυματιστεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ