2015-11-01 16:51:09
Φωτογραφία για Σπάνια κοινή συνέντευξη των Angelina Jolie - Brad Pitt
Tην Δευτέρα αναμένεται να μεταδοθεί μια σπάνια κοινή συνέντευξη των Brangelinga, στην οποία μιλούν για την κοινή ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, με αφορμή φυσικά τη νέα ταινία "By The Sea" στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Η συνέντευξη έγινε στο NBC και στον Tom Bokaw και μια πρώτη ιδέα δίνει το κανάλι, δημοσιεύοντας αποσπάσματα.

"Ήξερα ότι την περίοδο των επεμβάσεων ήταν στο πλευρό μου και ότι δεν ήταν κάτι που θα με έκανε λιγότερο γυναίκα, γιατί ο άντρας μου δε θα το άφηνε να γίνει αυτό" αναφέρει η Jolie όταν ερωτάται για την περίοδο που προέβη σε επεμβάσεις ώστε να προλάβει την εκδήλωση καρκίνου του μαστού. Σημειώνεται ότι το 2013 έκανε προληπτική διπλή μαστεκτομή, ενώ τον Μάρτιο έκανε και αφαίρεση ωοθηκών.

Ο Brad Pitt από τη μεριά του, τόνισε ότι ήταν εκεί για να σταθεί δίπλα στη Jolie και να κάνει "ό,τι έπρεπε να γίνει για να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια όσο χρόνο χρειαστεί".

Εν αναμονή όλου του υλικού λοιπόν και της νέας ταινίας, στην οποία για πρώτη φορά εμφανίζονται μαζί, μετά από 10 χρόνια και το Mr. and Ms. Smith.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ