2015-11-01 19:33:07
Φωτογραφία για Δήλωση του Βουλευτή Δημήτριου Κ. Καμμένου για το Χρυσό Μετάλλιο  του Λευτέρη Πετρούνια
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης... γυμναστικής της Γλασκώβης, κατακτώντας απ’ ευθείας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016, αφήνοντας στη διάθεση των Ελλήνων συναθλητών τη διεκδίκηση μιας ακόμη ελεύθερης θέσης για τους Ολυμπιακούς.

Ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Η νίκη του Λευτέρη Πετρούνια σκόρπισε περηφάνια και συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες, ανεβάζοντας τη χώρα μας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν εκτός από τον αθλητή, και ο εξαίρετος προπονητής του Δημήτρης Ράφτης, που προετοιμάζει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους Έλληνες αθλητές μας όπως το Λευτέρη αλλά και το Βλάση Μάρα.

Το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Γλασκώβης έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρεμένη χρονιά για τον αθλητή μας, που τον Απρίλιο είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ και τον Ιούνιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, επιβεβαιώνοντας τη εξαιρετική του κατάσταση, το ταλέντο και την αγάπη του για το άθλημα.


Μέσα σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον εντός των τειχών της, όσο υπάρχουν τέτοιοι αθλητές η Ελλάδα θα καταφέρνει να βρίσκει πάντα αφορμές να νιώθει περήφανη για τα παιδιά της. Είμαι σίγουρος πως ο πατέρας του Λευτέρη, τον οποίο έχασε πριν από μερικές εβδομάδες και στον οποίο αφιέρωσε το μετάλλιο, είναι κάπου εκεί ψηλά γεμάτος από υπερηφάνεια για τον γιό του και τον θαυμάζει. Σ’ ευχαριστούμε».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ