2015-11-01 19:53:27
Φωτογραφία για ΟΙ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ
Το αποτέλεσμα του αγώνα της Άρσεναλ με την Μπάγερν Μονάχου για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, θα κρίνει πολλά, αναφορικά με το μέλλον της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ στη διοργάνωση.

Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από τη νίκη επί των Βαυαρών στην προηγούμενη αγωνιστική, στο «Έμιρεϊτς» με 2-0, χάρη στα γκολ των Ζιρού και Οζίλ, κάτι που έχει δώσει... ελπίδες στους Λονδρέζους.

Αναφορικά με το ματς στο Μόναχο, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός Γκάμπριελ, ο οποίος έδειξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος των "κανονιέρηδων" τόνισε πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν σωστό πλάνο και δείξουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Άρσεναλ, θα μπορέσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά, οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού:


«Όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, πρέπει να έχουμε ένα διαφορετικό πλάνο στο παιχνίδι μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα αμυνόμαστε. Είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε η Άρσεναλ και πρέπει να επιτεθούμε, γιατί χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα. Ωστόσο, πρέπει να επιτεθούμε με εξυπνάδα, ώστε να μην δεχθούμε μια ήττα που θα μπερδέψει την κατάσταση για τη συνέχειά μας στη διοργάνωση. Τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο κι εμείς γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια εξαιρετική ομάδα, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της, με τους φίλους στο πλευρό της. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αν εμφανιστούμε αποφασισμένοι, πιστεύω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ