2015-11-01 22:14:29
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΙΓΚΑΛΙ... ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝΤΑΝΙ
Κατά πάσα πιθανότητα ο Χιλέλ Σουντανί δεν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όπως ανέφεραν οι κροατικές ιστοσελίδες από το Σάββατο μία ημέρα μετά τον τραυματισμό του Αλγερινού μεσοεπιθετικού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Σουντανί, λοιπόν, θα κριθεί τη Δευτέρα εάν θα ταξιδέψει για την χώρα μας, ωστόσο ο Ζόραν Μάμιτς αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα τραυματισμών.

Ο Λεονάρντο Σιγκάλι, ο οποίος αγωνίστηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League κόντρα στην Άρσεναλ, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και την Κυριακή ο Ζόραν Μάμιτς του έδωσε το «ΟΚ» ώστε να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι της β’ ομάδας κόντρα στην Τσιμπάλια.

Τα δεύτερα της Ντιναμό έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με την αντίπαλό τους, ο Σιγκαλί πέρασε στο παιχνίδι στο 69ο λεπτό με τον Αργεντινό να παίζει ένα εικοσάλεπτο, αλλά να φαίνεται αισθητά η έλλειψη φυσικής κατάστασης μετά από τόσο καιρό απραξίας. Το πιθανότερο είναι λοιπόν, ότι ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Θρύλο στο Καραϊσκάκη και χρειάζεται πολλές προπονήσεις ακόμα για να βρει τον παλιό του καλό εαυτό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ