2015-11-02 10:27:41
Φωτογραφία για AOC I2481FXH Review
H AOC είναι μία εταιρεία που έχει καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων των users, κυκλοφορώντας στην αγορά μία ευρεία γκάμα monitors που συνδυάζουν δυνατότητες, άνετο design, υψηλές επιδόσεις αλλά και άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Μία σειρά από monitors της γνωστής ταϊβανέζικής εταιρείας που σίγουρα μαγνητίζουν τα βλέμματα ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών είναι η σειρά Style, η οποία όπως μπορείτε να φανταστείτε και από την ονομασία της δίνει μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση. Tο 24άρι I2481FXH (23,8″ / 60,5 εκ.) που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά είναι ένα monitor που κλέβει την παράσταση από την πρώτη κιόλας στιγμή που το αντικρίζεις, καθώς πρόκειται για μία καλοσχεδιασμένη πρόταση που ξεχωρίζει για την ευμορφία της και τις πολύ καλές επιδόσεις.

Μινιμαλιστική αισθητική και artistic design

 Όπως προαναφέραμε το AOC I2481FXH είναι ένα monitor που σε καμία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο, καθώς το borderless design σε συνδυασμό με τις λείες επιφάνειες φανερώνουν το πόσο μεγάλη προσοχή έδωσε το σχεδιαστικό team στον σχεδιασμό του συγκεκριμένου monitor
. H ultraslim φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το monitor της AOC, με μέγιστο πάχος επιφάνειας μόλις στα 7.5mm αποτυπώνει πλήρως την μινιμαλιστική προσέγγιση που θέλησαν να προσδώσουν στο monitor που δημιούργησαν οι σχεδιαστές της AOC. Εξαιρετικά λεπτό και με μοναδική κομψότητα, το 24άρι monitor διακρίνεται επίσης και από την ασύμμετρη μεταλλική βάση, η οποία χαρίζει σταθερότητα και παράλληλα μειώνει αισθητά τον συνολικό χώρο που καταλαμβάνει το monitor της AOC. Όσον αφορά τα buttons ελέγχου, εδώ η AOC δεν προτίμησε κάποιο touch panel, αλλά ακολούθησε μία πιο «παραδοσιακή» φιλοσοφία με τα κλασικά buttons που ρυθμίζουν όλες τις λειτουργίες της οθόνης, εμφανίζοντας το OSD που προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων κλασικών στα χέρια των users, έτσι ώστε να προσαρμόσουν το monitor σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ