2015-11-02 10:58:28
Φωτογραφία για «ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ» ΚΑΙ... ΓΕΛΑΚΙΑ ΛΟΠΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ (ΡΗΟΤΟ)
Αιχμές για την διαιτησία του Μήτσιου άφησε ο τερματοφύλακας της Βέροιας Γιόναθαν Λόπεθ. Ο Ισπανός γκολκίπερ ανέβασε φωτογραφία στο facebook με τη φάση του Ιντέγε λέγοντας πως αυτά... γίνονται μόνο στην Ελλάδα και με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε το Σάββατο στη Βέροια της τοπικής ομάδας και έκανε το εννιά στα εννιά, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μήτσιου. Παράπονα που είχαν να κάνουν κυρίως και με το πρώτο γκολ, καθώς ζητούν χέρι του Ιντέγε.

Στη συγκεκριμένη φάση στάθηκε και ο τερματοφύλακας της Βέροιας, ο οποίος ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία με τη φάση αυτή και σχόλιο... «Μόνο στην Ελλάδα και με τον Ολυμπιακό»!! Για να συνεχίσει αφού έχει τρία εικονίδια με χειροκρότημα «εδώ δεν υπήρξε χέρι. Χαχαχαχα πρώτο γκολ».

* Πασίγνωστε τερματοφύλακα Λόπεθ, που έχεις περάσει από την... Μπούργκος και την... Ροκέτας δεν είσαι και η προσωποποίηση του... διάσημου, οπότε χαλάρωσε λίγο, που θες να μας πείσεις ότι είσαι... κοσμογυρισμένος και τα έχεις δει όλα. Άλλωστε θα μπορούσες να... αντιδράσεις κάπως καλύτερα στη φάση, τι ακριβώς προσπαθείς να δικαιολογήσεις; 

Για την "φωτογραφία" που έβγαλες στο δεύτερο γκολ έχεις να κάνεις κανένα σχόλιο;;;

Ξέρεις, υπάρχει και δεύτερος γύρος και με τις "εξυπνάδες" που αμολάς, μάλλον θα βαρεθείς να... σκύβεις για να μαζέψεις τη μπάλα από τα δίχτυα σου...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ