2015-11-02 14:47:09
Φωτογραφία για ΜΕΡΤΕΣΑΚΕΡ ΓΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ... ΤΣΕΧ!
Ο εκ των αρχηγών της Άρσεναλ, Περ Μερτεσάκερ, μίλησε για τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο, αλλά και για το πόσο σημαντικός είναι για τον ίδιο, αλλά και όλη την ομάδα ο Πετρ Τσεχ.

Χαρακτηριστικά, ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός, τόνισε πως ο συμπαίκτης του είναι αυτός που δίνει πάντοτε ώθηση σε όλους και η... «δίψα» που έχει για ακόμα περισσότερες επιτυχίες, δίνει κίνητρα σε όλους.

Αναφορικά για το ματς που πλησιάζει κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου είπε:

«Θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Είμαστε η πρώτη ομάδα που τους κοντράραμε ουσιαστικά και τους νικήσαμε, επομένως, θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από εμάς. Αγωνίστηκαν την Παρασκευή, ώστε να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για τον μεσοβδόμαδο αγώνα. Εμείς βελτιώσαμε τη θέση μας στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και χρειαζόμαστε κάτι καλό και απ' αυτόν τον αγώνα».

Για τον Πετρ Τσεχ σχολίασε:

«Είναι πάντα αυτός που θα σου "σώσει" τη μέρα. Αυτό δίνει σε όλους ώθηση και όχι μόνο στην αμυντική τετράδα. Ο τρόπος με τον οποίο μας καθοδηγεί έχει μεγάλη σημασία. Είναι ένας από τους ηγέτες μας. Έχει παίξει σε τόσο μεγάλο επίπεδο και εξακολουθεί ακόμα να είναι "πεινασμένος" παρά τις επιτυχίες που έχει κάνει. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και σημαντικός για τη δομή μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ