2015-11-02 18:51:14
Φωτογραφία για Η αναλγησία του κράτους σε όλο της το μεγαλείο - Η συγκλονιστική ιστορία της παραπληγικής Μαρίας, που δεν χρηματοδοτούν τα φάρμακά της
Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση μετέβησαν σήμερα ο πατέρας της νεαρής Μαρίας Πουλκουρτζή, μαζί με την παρακληγική κόρη του και μέλη του σωματείου Οικοδόμων Αχαϊας, υπό τον πρόεδρό τους Δημήτρη Αγγελόπουλου, ώστε να "θυμίσουν" για ακόμη μια φορά την πικρή ιστορίας του κοριτσιού, αλλά και για να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για την αναλγησία του Ελληνικού Κράτους απέναντί της.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα είναι 100% παραπληγική, με τους γονείς της να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν λόγω οικονομικής αδυναμίας στην ιατρική αγώγή που πρέπει να ακολουθηθεί, ενώ το Υπουργείο Υγείας και συνολικότερα το κράτος στερεί από τη Μαρία τα ανακουφιστικά φάρμακα που αυτή πρέπει να παίρνει καθημερινά, μιας και δεν χρηματοδοτεί την άκρως απιτούμενη ιατρικοφαρμακευτική περίθαλψη.

Ο πατέρας της, Νίκος Πουλκουρτζής, για ακόμη μια φορά εξέφρασε τα έντονα παράπονά του στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοικησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, Δ. Παναγιωτόπουλο, ώστε το ζήτημα να μεταφερθεί στην κεντρική Διοίκηση του Κράτους.

Μάλιστα, ο απεγνωσμένος πατέρας παρουσίασε στον Γενικό Γραμματέα την τετραπληγική κόρη του, όπως βλέπετε στις φωτό που ακολουθούν και κυριολεκτικά σοκάρουν.

Σημειώνουμε πως στα γραφεία της Αποκεντρωμένης αυτή τη στιγμή βρίσκεται και ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, Δ. Κωστακιώτης.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ