2015-11-03 01:00:08
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ... «ΦΤΙΑΞΙΜΟ» ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΝΤΙΝΑΜΟ!
Ο Μάρκο Σίλβα... «έφτιαξε» ξανά την ψυχολογία των παικτών του για το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Εάν είναι ένα πράγμα που δεν αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό είναι να γίνεται προβλέψιμος στα μάτια του αντιπάλου. Πάντα θέλει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά στο... διάβασμα της επόμενης ομάδας που θα παίξει.

Το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυσικά. Εκεί όπου ο Σίλβα περιμένει ότι οι Κροάτες θα επιλέξουν να δώσουν χώρους στην ομάδα του και μετά να επιχειρήσουν να χτυπήσουν στην... κόντρα τον Ολυμπιακό.

Και βέβαια έχει προετοιμάσει ανάλογα τους παίκτες του. Με κάθε τρόπο Φυσικά δουλεύει ξανά πολύ το κομμάτι της ψυχολογικής τους ετοιμασίας. «Δώστε τα όλα και πιστέψτε το! Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, παίζοντας όσο πιο καλά μπορούμε», είναι τα λεγόμενα του Σίλβα στο Ρέντη.

Ο ίδιος αναγνωρίζει όσο μπορεί όλα τα... ελαφρυντικά. Και την κούραση και την πίεση και τα σερί παιχνίδια. Όμως δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από τους παίκτες του. Θέλει και άλλη προσπάθεια και ζητάει και νίκη στο προσεχές ματς στο Καραϊσκάκη με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Και για την ομάδα και για τον κόσμο της!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ