2015-11-03 05:19:07
Φωτογραφία για Αυτή είναι η επικρατέστερη τάση στα ψηλοτάκουνα φέτος - Δείτε την και μείνετε ... άφωνοι [photo]
Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι το αγαπημένο αξεσουάρ όλων των γυναικών. Μπορούμε να αγοράζουμε αμέτρητα, και πάλι να νιώθουμε ότι δεν έχουμε αρκετά, μιας και είναι κάτι σαν εθισμός. Κάθε σεζόν λοιπόν είναι και μια νέα ευκαιρία για καινούρια ψηλοτάκουνα παπούτσια και φέτος ειδικά η επικρατέστερη τάση είναι το ψηλό, χοντρό τακούνι.

Όλα τα παπούτσια σας με χοντρό τακούνι είναι επίκαιρα αλλά υπάρχει και ένας τύπος τακουνιού που είναι λίγο πιο επίκαιρος από τα υπόλοιπα. Θυμίζει τα παπούτσια των 1960s και δεν είναι απαραίτητα 12ποντο. Το φετινό χοντρό τακούνι έχει σχήμα άλφα και το τμήμα του που ακουμπάει στο έδαφος είναι λίγο πιο φαρδύ από αυτό που ακουμπάει στη φτέρνα σας. Αν θυμάστε καλά, αυτού του τύπου παπούτσια, είδαμε για λίγο και μέσα στα 1990s, χωρίς όμως ποτέ να γίνουν major trend. Μας αρέσουν γιατί είναι κάτι διαφορετικό, αλλά και γιατί όπως θα διαπιστώσετε, είναι πολύ άνετα και σταθερά, με αποτέλεσμα να κερδίζουν έδαφος έναντι των υπόλοιπων παπουτσιών.

Δε χρειάζεται να δώσετε μία περιουσία για να τα αποκτήσετε, μπορεί να τα είδαμε στις πασαρέλες γνωστών Οίκων, όπως ο Prada, όμως στην αγορά υπάρχει ήδη η οικονομική εκδοχή τους.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ