2015-11-04 00:04:09
Φωτογραφία για Ο Νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας από 1.1.2016 και οι τροποποιήσεις που αφορούν ασφαλιστικές εταιρίες και διαμεσολαβούντες!
Το... www.nextdeal.gr, πρώτο ασφαλιστικό site στην ασφαλιστική αγορά, έγκαιρα παρουσιάζει μια πρώτη προσέγγιση σε αποκλειστικότητα με τις τροποποιήσεις που επέφερε ο Ν4334/2015 στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και ιδίως θέματα που απασχολούν τις ασφαλιστικές εταιρίες, όπως αγωγές ασφαλισμένων σε Γενικούς κλάδους και κλάδο Ζωής, αγωγές κλάδου αυτοκινήτων, εργατικά ατυχήματα, απαιτήσεις κατά τρίτων-οφειλετών κλπ.

Η συνοπτική παρουσίαση που γίνεται με την επιστημονική επίβλεψη του κ. Γιάννη Παντελίδη, πολύπειρου νομικού του ασφαλιστικού χώρου, θα βοηθήσει σημαντικά εκτός των άλλων παρατηρήσεων και με το σχεδιάγραμμα διάφορων προθεσμιώνστα νέα δεδομένα. Την παρουσίαση ετοίμασε ο δικηγόρος κ. Σπύρος Γάλλος-Τρίμπαλης για λογαριασμό των εταιριών που συνεργάζονται με το γραφείο Ι. Παντελίδη. Η εφαρμογή του νέου Κώδικα αναμένεται να ισχύσει από 1.1.2016.

Το nextdeal.gr με ενημερώσεις πάνω σε νομικά ζητήματα που επεκτείνουν τη «νομική ενημέρωση» ασφαλιστικών εταιριών, διαμεσολαβούντων αλλά ΚΑΙ καταναλωτών ασφαλιστικών προϊόντων μέσα από την αποκλειστική συνεργασία του με την Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών Περιοδικού ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (www.esd.gr).

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνοπτική παρουσίαση του Νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ