2015-11-04 01:14:32
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΜΙΤΣ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ζόραν Μάμιτς παραμένει σε... δύσκολη θέση στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην προπόνηση της Τρίτης μάζεψε τους παίκτες του και επιχείρησε να τους... τονώσει το ηθικό, με μία τετράλεπτη ομιλία. Ωστόσο ο ίδιος γνωρίζει καλά πως είναι σε δεινή θέση στην ομάδα και πως το ματς με τον Ολυμπιακό μπορεί να αποδειχθεί... κομβικό για εκείνον.

Για τις ανάγκες του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα στερηθεί τους τραυματίες Σουντανί, Πίντο και Σίλντεφελντ αλλά και τον τιμωρημένο Αντέμι, όπως έχουμε αναφέρει. Οι Κροάτες τόνιζαν και χθες το πόσο σημαντικές είναι οι... απώλειες των Σουντανί και Αντέμι για την ομάδα.

Κατά τα άλλα όμως ο Μάμιτς έχει και το εξής πρόβλημα: ο Πορτογάλος τερματοφύλακας Εντουάρντο είναι σε κακή φόρμα και ενώ είναι και σε... ρήξη με το τεχνικό επιτελείο. Ο Γιέζινα από την άλλη είναι χειρότερος γκολκίπερ από τον Εντουάρντο με τον τεχνικό των Κροατών να αμφιταλαντεύεται.


Εάν κατεβάσει τον Γιεζίνα θα είναι το 1ο του ευρωπαϊκό ματς και σε τέτοιο επίπεδο με το ρίσκο να είναι πολύ μεγάλο. Από εκεί και πέρα ο τραυματίας Σίγαλι έχει ακολουθήσει την αποστολή ενώ ως προς την 11άδα ο Μάμιτς προσανατολίζεται σε Γιέζινα κάτω από τα δοκάρια (παρά το δεδομένο πρόβλημα των γκολκίπερ οι Κροάτες τον χρίζουν φαβορί) και τετράδα άμυνας με Ματέλ, Γκονζάλο, Ταραβέλ και Πίβαριτς.

Αμυντικό χαφ ο Άντολιτς και μπροστά του οι Μασάντο και Ρογκ. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Πιάτσα και Φερνάντες και ο Χότζιτς έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης σε σχέση με τον Ενρίκεζ. Δηλαδή ένα σχήμα 4-1-4-1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ