2015-11-04 06:14:11
Φωτογραφία για Εσείς ξέρετε ποια πράγματα μπορείτε να αγοράσετε φτηνά για το σπίτι;
Σε ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να κάνετε παζάρι. Για τα αντικείμενα, όμως, που ακολουθούν αξίζει να μεταμορφωθείτε σε Σκρούτζ Μακ Ντακ.

Μπορεί ο Σκρούτζ Μακ Ντακ να ήταν τρομακτικός τσιγκούνης αλλά η διάθεσή του για παζάρι τις περισσότερες φορές του έβγαινε σε καλό. Και μπορεί ορισμένες αγορές να αξίζουν τα λεφτά τους χωρίς να πρέπει να διαπραγματεύεστε την υψηλή ποιότητα και την αξία τους, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία δεν χρειάζεται να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Για ποιο λόγο; Μα γιατί οι οικονομικές εναλλακτικές τους μπορεί να είναι εξίσου ποιοτικές, διαχρονικές και όμορφες. Για να μάθετε για ποια πράγματα μιλάμε, συνεχίστε την ανάγνωση.

Σετ φαγητού Ναι, τα πορσελάνινα σερβίτσια φαγητού είναι πραγματικά ξεχωριστά, διαχρονικά και πανέμορφα. Πέρα από αυτά, όμως, είναι και πανάκριβα. Αν μάλιστα, το budget σας είναι περιορισμένο, ενδέχεται να καταλήξετε να τα χρησιμοποιείτε ως..
. καθημερινά. Τι κινδύνους ενέχει η συχνή χρήση τους; Να γίνουν σκόνη και θρύψαλα από τα χέρια των παιδιών, του συζύγου ή ακόμα και τα δικά σας. Αν ανήκετε στους τυχερούς που έχουν κληρονομήσει ένα vintage σερβίτσιο ή αν μόλις μπήκατε στο πρώτο σας (ενήλικο) σπίτι, τότε δεν έχετε παρά να ψάξετε για ένα πιο φθηνό σερβίτσιο φαγητού. Επιλέξτε λοιπόν κάποιο οικονομικό σετ με καθαρές και λιτές γραμμές το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε τόσο σε πιο καθημερινή όσο και σε πιο επίσημη βάση και αφήστε την καλή πορσελάνη για τη στιγμή που θα έρθει η Βασίλισσα για δείπνο στο σπίτι σας!

Ποτήρια Ό,τι ισχύει για το σερβίτσιο φαγητού, ισχύει και για τα ποτήρια σας: δε χρειάζεται να είναι από κρύσταλλο για να κάνουν καλά και αξιοπρεπώς τη δουλειά τους. Φροντίστε μόνο να τα διατηρείτε πάντα λαμπερά! Για να δείτε πώς θα τα κάνετε να αστράφτουν, κάντε κλικ εδώ.

Μαξιλαροθήκες και ριχτάρια Μπορεί το στυλ του σπιτιού σας να αλλάζει κάθε φορά που αλλάζουν οι εποχές και οι τάσεις στη διακόσμηση, αλλά τα οικονομικά σας να μην πηγαίνουν –λόγω εποχής– από το καλό στο καλύτερο. Αν λοιπόν θέλετε να φέρετε αέρα ανανέωσης στο χώρο σας, δε χρειάζεται να αγοράζετε καινούριο καναπέ κάθε φορά που ένα νέο διακοσμητικό trend μπαίνει στη ζωή μας. Επενδύστε σε έναν καλό, όμορφο και λιτό καναπέ αλλά μην ξοδέψετε μια περιουσία για τις μαξιλαροθήκες και τα ριχτάρια με τα οποία θα τον διακοσμήσετε. Αυτά τα δύο αντικείμενα αποτελούν τα πράγματα που μπορείτε να ανανεώσετε πιο εύκολα και οικονομικά το χώρο σας κι, ως εκ τούτου, σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι... στο σπίτι σας!

Κουρτίνες Οι όμορφες κουρτίνες χαρίζουν συνοχή, προσωπικότητα, στιλ, ζεστασιά και δραματικό τόνο στο χώρο σας. Για να το κάνουν, όμως, αυτό δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι και πανάκριβες. Με άλλα λόγια, αντί για βελούδο και ταφτά, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο πιο οικονομικό κι ανθεκτικό ύφασμα σε κάποιο χρώμα και σχέδιο που να σας αρέσει. Για να μάθετε πώς να υπολογίζετε σωστά τις διαστάσεις για τις κουρτίνες σας, πατήστε εδώ.

Κομοδίνο Πράγματι, αποτελούν βασικό κομμάτι κάθε υπνοδωματίου. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να δώσετε μια περιουσία για αυτά. Αντί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να τα αποκτήσετε, προτιμήστε να τα αντικαταστήσετε με σκαμπό ή πουφ. Αν πάλι σας αρέσουν οι κατασκευές, πείτε «ναι» στα μεταχειρισμένα κομοδίνα τα οποία μπορείτε να περάσετε με λίγο βερνίκι για να τους δώσετε νέα ζωή. Και μη βιαστείτε να τα πετάξετε αν δείτε γραντζουνιές στην επιφάνειά τους... αρκεί ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια ή μερικά βιβλία για να τις καλύψουν με 100% επιτυχία.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ