2015-11-04 22:26:14
Φωτογραφία για «ΣΥΣΤΗΜΑ... ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ»
Ο Μάλκομ Ντιλέινι αποκάλυψε πως αποτελεί τον... Βασίλη Σπανούλη της Λοκομοτίβ Κουμπάν, έχοντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τρέχει για χάρη του ανάλογο σύστημα.

«Ναι, σίγουρα είναι το ίδιο σύστημα. Ο κόουτς είναι ωραίος τύπος, έχει το σεβασμό όλων στην Ευρώπη. Το να 'σαι στη Ρωσία μ' έναν τέτοιο προπονητή είναι σπουδαίο. Για εμένα προσωπικά το σύστημα είναι τέλειο. Του ζήτησα να τρέξουμε ένα σύστημα που είδα τον Σπανούλη να κάνει μ' επιτυχία και μετά την πρώτη αναμέτρησή μας το έβαλε για χάρη μου. Είναι απ' τα αγαπημένα μου. Το σύστημα είναι ίδιο, του αρέσει να κυκλοφορούμε πολύ τη μπάλα, θέλει τα γκαρντ να επιτίθενται και να δίνουν την επιπλέον πάσα και νομίζω πως το γεγονός πως δεν είμαι ατομιστές είναι ο λόγος των μέχρι τώρα νικών μας» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο... Mr. Οκτώβριος, με τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός είχε προσπαθήσει να συνεργαστεί στον Ολυμπιακό το 2014.


Ο 26χρονος Αμερικανός PG είχε κάνει την αρχή για το βραβείο του με τον Παναθηναϊκό (81-70) στο Κρασνοντάρ, όπου «αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε άμυνα. Ξέρεις, κατεβάσαμε τον γενικό του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Διαμαντίδης ευστόχησε σε μερικά μεγάλα σουτ, αλλά στο μεγαλύτερος διάστημα της αναμέτρησης νομίζω πως αποδείξαμε πως μπορούμε να σταματήσουμε τις αντίπαλες ομάδες κι η επίθεσή μας λειτούργησε. Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και νομίζω πως ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας βάσει όλων όσα μας ζητάει ο προπονητής μας (Γιώργος Μπαρτζώκας). Νομίζω πως ήταν η καλύτερη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ