2015-11-04 23:17:08
Φωτογραφία για Σαράντος Καργάκος: Ποντιακό ανέκδοτο ο Φίλης! Ούτε για θυρωρούς δεν θα έπαιρνα τους σημερινούς πολιτικούς
"Σκέτο ποντιακό ανέκδοτο", αλλά και "δοξομανή", άνθρωπο δηλαδή που θέλει να γίνεται κουβέντα γύρω από το όνομά του, χαρακτήρισε μιλώντας στον FOCUS FM 103,6, τον υπουργό παιδείας Νίκο Φίλη, ο ιστορικός-συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη γενοκτονία των Ποντίων.

"Είναι απαράδεκτος και ακατάλληλος για υπουργός παιδείας γιατί σπέρνει τη διχόνοια ανάμεσα στους Έλληνες", είπε ο κ. Καργάκος."Μα δεν έχει διαβάσει τίποτα ο ευλογημένος", διερωτήθηκε ο κ. Καργάκος για την κ. Φίλη, αναφέροντας παράλληλα μία σειρά συγγραφέων, που ασχολήθηκαν με το ζήτημα της ποντιακής γενοκτονίας." Ο Φίλης το "παίζει" Ζιρινόφσκι, αυτός ο γραφικός, αλλά επικίνδυνος πολιτικός, που είχε εμφανιστεί μετά την πτώση του Γκρμπατσόφ."Ο γνωστός ιστορικός έστρεψε μάλιστα τα βέλη του και κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν έχουν καμία παιδεία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, ότι τους σημερινούς πολιτικούς δεν θα τους έπαιρνε ούτε για θυρωρούς στο φροντιστήριό του.

"Η παιδεία τους είναι η παιδεία της ντουντούκας και της μπροσούρας, με λίγο πασπάλισμα από Χάμπερμας, η παιδεία τους είναι αποτυπωμένη στους τοίχους των Εξαρχείων."
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ