2015-11-05 07:46:10
Φωτογραφία για ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ : ΠΛΕΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!
Έχει ανοίξει για τα καλά η... όρεξη του Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός επιθετικός του Ολυμπιακού δεν θεωρεί ακόμα «τελειωμένη» την πρόκριση, αλλά ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του στοχεύει στην πρώτη κι όχι δεύτερη θέση!

Μπορεί να... τρομάζει η Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο "Φίνμπο" δεν φοβάται και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερη απ' την κορυφή.

Ο Ισλανδός φορ των ερυθρόλευκων έδωσε σύνθημα για... κάτι καλό μέσα στην Γερμανία, όπου όχι μόνο θα εξασφαλιστεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά θα κρατήσει όρθια την ομάδα του στη διεκδίκηση της πρωτιάς.

«Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να πεις πως μια πρόκριση είναι τελειωμένη, όταν αυτό δεν ισχύει 100%. Θέλουμε ακόμα έναν βαθμό για να περάσουμε, αλλά εμείς πάμε στο Μόναχο για να πάρουμε ό,τι καλύτερο και να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Σήμερα κερδίσαμε την Ντιναμό και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Όταν μπήκα στο ματς, νομίζω πως συνεισέφερα κι εγώ όσο μου αναλογούσε για την επιτυχία. Φορτώσαμε κι άλλο την περιοχή των αντιπάλων μας και φτάσαμε στην ανατροπή. Πλέον πάμε για την πρώτη θέση. Δείξαμε πως μπορούμε να τους κοντράρουμε όλους. Κάναμε διπλό στην Αγγλία επί της Άρσεναλ, παλέψαμε στα ίσα την Μπάγερν εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε σοβαροί και συνεχίζουμε», ανέφερε στην κάμερα του OTE TV o Φίνμπο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ