2015-11-05 13:20:18
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ... ΣΤΟ ΣΕΦ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ KAI ΤΟ 3-1!
Με τον κόσμο στο πλευρό του και αποκλειστικό στόχο το 3-1, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Λιμόζ (21:45, ΕΡΤ) για την πρώτη φάση της Euroleague.

Στο Μιλάνο έγινε η... επιστροφή. Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Βιτόρια, ωστόσο πήρε το "διπλό" στην Ιταλία και πλέον θέλει να κάνει το 3-1 στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Αντίπαλος των ερυθρόλευκων η Λιμόζ, σ' ένα ματς που έχει φαβορί και... αουτσάιντερ, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους πρωταθλητές, προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Αυτό είναι το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη φετινή Euroleague, καθώς το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα έγινε στο Ηράκλειο, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει θέμα με την απουσία του Οθέλο Χάντερ, ο οποίος επέστρεψε, αλλά τραυματίστηκε εκ νέου και θα μείνει εκτός για λίγες ακόμα ημέρες, κάτι που σημαίνει πως θα "ενεργοποιηθεί" ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον οποίο θα παρακολουθήσει από κοντά ο τζένεραλ μάνατζερ των Σαν Αντόνιο Σπερς.


Μετά την επικράτηση στην παράταση κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν την 3η νίκη τους στην Ευρωλίγκα και το ζητούμενο για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι η αγωνιστική βελτίωση και η σταθερότητα στην απόδοσή της.

Στον αντίποδα, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν μία νίκη μέχρι στιγμής κόντρα στην Τσεντεβίτα ενώ πρόσφατα ενισχύθηκαν με τον Γιακούμπα Ντιαβαρά.

Τον Σεπτέμβριο οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες σε φιλικό αγώνα στο Κάλιαρι με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 60-50.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ