2015-11-05 21:33:40
Φωτογραφία για ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ... ΒΕΡΟΙΑ!
Βαρύς έπεσε ο Πέλεκυς της  Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκ για την συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού  στο παιχνίδι με τη Βέροια, καθώς τιμώρησε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με χρηματικό πρόστιμο 43.000€ και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Η ποινή είναι εφέσιμη και αναμένετε η αντίδραση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αν μείνει και στο δευτεροβάθμιο όργανο η τιμωρία ως έχει τότε ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί  χωρίς κόσμο στο «Γ. Καραϊσκακης» τον Αστέρα Τρίπολης, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην υπ΄ αριθμ. 4832/15/2002817 Έκθεση της Αστυνομίας και σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα τριών χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική  

- ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. 

- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ. 

- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ