2015-11-05 22:28:45
Φωτογραφία για ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ... ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει και δεν μεγαλώνει μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά και εκτός αυτών, από την στιγμή που όλα στην ΠΑΕ λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως οι ερυθρόλευκοις δέχτηκαν τα συγχαρητήρια της UEFA και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την άψογη φιλοξενία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι είχε χαρακτηριστεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου ως ματς... υψηλής επικινδυνότητας, αλλά ο Ολυμπιακός φρόντισε έτσι ώστε να λειτουργήσουν τα πάντα στην εντέλεια και να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέβαλλαν τιτάνιες προσπάθειες όλη αυτή την εβδομάδα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, λόγω των γνωστών θεμάτων που υπήρχαν και κόντρα και σε παραπληροφόρηση ακόμα και από ελληνικά ΜΜΕ και φυσικά, όλα λειτούργησαν άψογα και δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Όπως πάντα, όλα έγιναν σε ευρωπαϊκά πρότυπα και δεν συνέβη το παραμικρό, με αποτέλεσμα τόσο η UEFA, όσο και η Ντιναμό να δώσουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και να τον ευχαριστήσουν για όλα όσα προσέφερε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
WallActivity : Cydia tweak new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
WallActivity : Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ