2015-11-05 23:22:21
Φωτογραφία για «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ;»
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη και στη Γερμανία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Πέτρος Καραβίτης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη επί της Ντιναμό.

Στον Μάρκο Σίλβα και τη δουλειά που κάνει φέτος στον Ολυμπιακό υποκλίθηκε ο Πέτρος Καραβίτης, μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων επί της Ντιναμό στο Καραϊσκάκη.

«Δεν το συζητάω ότι θα ξεπεράσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Έχουμε ενθουσιαστεί όλοι από τη διαχείριση που κάνει στους αγώνες του», τόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στο χαμένο πέναλτι του Φορτούνη, την παρουσία του Ιντέγε και την αντίδραση του Καμπιάσο από τον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Καραβίτης στην εκπομπή «Αντεπίθεση»:

Για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη: «Χθες απέδειξε πράγματι ότι είναι μία ομάδα που κινείται σε άλλο επίπεδο. Κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι που ήταν χαμένο, βρέθηκε πίσω στο σκορ και έχει χάσει ένα πέναλτι. Κι όμως έβαλε δύο γκολ και νίκησε στο τέλος».


Για τον Μάρκο Σίλβα και τη διαχείριση στους αγώνες των νταμπλούχων Ελλάδας: «Μου άρεσε η διαχείριση του προπονητή. Είναι ομάδα του προπονητή του ο Ολυμπιακός και δείχνει ο νεαρός αυτός πως θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα. Δεν το συζητάω ότι θα ξεπεράσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Έχουμε ενθουσιαστεί όλοι από τη διαχείριση που κάνει στους αγώνες του. Αγγίζει το τέλειο. Ήμουν τόσο σίγουρος που χθες το έλεγα στους διπλανούς μου. Έλεγα ότι με τις αλλαγές που θα κάνει θα γυρίσει το παιχνίδι. Έχει καταφέρει να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως τα αποδυτήρια βγάζουν υγεία».

Για την αντίδραση του Καμπιάσο: «Ρίχνει ένα μπουκάλι με νερό για να δώσει βοήθεια σε έναν συμπαίκτη του που παίζει. Κι όμως αυτός ο κολοσσός ήταν ο πρωτεργάτης. Άρα όταν ο Ολυμπιακός έχει τέτοια αποδυτήρια πώς να χάσει και να μην έχει καλή πορεία».

Για το χαμένο πέναλτι του Φορτούνη και την ψυχολογία του μετά από μία τέτοια φάση: «Μπράβο του που δεν επηρεάστηκε. Επηρεάζεσαι από ένα πέναλτι που κρίνονται πολλά. Δεν ρίχνω ευθύνη στον Φορτούνη. Το πέναλτι το βάζεις ή το χάνεις».

Για τον Ιντέγε Μπράουν: «Ο Ιντέγε, εκτός από ιδιαίτερα κινητικός, είναι και πολύ δυνατό παιδί. Για τον σέντερ φορ παίζει συνήθως η ομάδα, αλλά αυτός είναι διαφορετικού τύπου επιθετικός».

Για το φετινό ρόστερ της ομάδας: «Αυτό με ξένισε, επειδή το καλοκαίρι περίμενα αποχωρήσεις. Κάτι που γίνεται στην Πόρτο και στην Μπενφίκα, οι οποίες επενδύουν σε παίκτες και βγάζουν πολλά χρήματα. Ο Ολυμπιακός σε αυτό το σημείο είναι στα πρώτα του βήματα. Θα το ξεπεράσει αυτό το σημείο και θα κάνει την αγορά και την πώληση».

Για το φετινό ταβάνι του Ολυμπιακού: «Και αυτό ήταν ένα θέμα συζήτησης χθες. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Με αυτή τη δυναμικότητα που έχει, με την προσαρμογή στις δυσκολίες ενός αγώνα δεν έχει ταβάνι. Όταν καταφέρνεις να κερδίζεις μέσα στην Άρσεναλ και στην Κροατία. Γιατί να μην κάνει και την έκπληξη στη Γερμανία. Να δούμε μήπως έχουμε και μία έκπληξη εκεί…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ