2015-11-06 08:53:55
Φωτογραφία για Νοσοκομείο Χίου: Παραιτήθηκε ο Ιδιοκτήτης
Οριστικό τέλος την πολύμηνη αβεβαιότητα αποτελεί η παραίτηση που υπέβαλε ο Γιώργος Επιτροπάκης, από την θέση του διοικητή του νοσοκομείου Χίου.  Στην μόλις 2,5 γραμμών ανακοίνωση αναφέρεται λιτά ότι "σας γνωστοποιούμε ότι ο Διοικητής του «Σκυλίτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Χίου, κ. Γεώργιος Ι. Επιτροπάκης, υπέβαλλε στον Υπουργό Υγείας, για υπηρεσιακούς λόγους, την παραίτησή του".

Ωστόσο, πίσω από την ανακοίνωση αυτή κρύβεται ένα πλούσιο παρασκήνιο, που τρέχει πολλούς μήνες πίσω, όταν ο τότε υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε τις παραιτήσεις των διοικητών των νοσοκομείων – μεταξύ αυτών και του κ. Επιτροπάκη – τις οποίες όμως ουδέποτε έλαβε. Έκτοτε, υπήρχε μια σύγχυση και αβεβαιότητα, ο κ. Επιτροπάκης ήταν σε διαρκή σύγκρουση με το Υπουργείο, με αφορμή – κυρίως – την πώληση ενός οικοπέδου του Νοσοκομείου, στο Κοντάρι, σε σουπερμάρκετ. Ρητά και κατηγορηματικά του είχε ουσιαστικά απαγορευθεί η οποιαδήποτε σχετική κίνηση, με αποτέλεσμα το θέμα να μένει παγωμένο.

Ο ίδιος σύμφωνα με το astraparis, για αυτό το λόγο ένοιωθε αδυναμία παραγωγής έργου και ειδικότερα της ανακαίνισης της παθολογικής κλινικής με το αντίτιμο από την πώληση του οικοπέδου, ενώ επίσης εκκρεμότητα υπήρχε και με την χορηγία του ιδρύματος Νιάρχου, για τον ίδιο σκοπό.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ