2015-11-06 13:18:20
Φωτογραφία για ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης, μίλησε στο "gazzetta.gr" για τη συνέχεια που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός, το άστοχο πέναλτι που δεν τον επηρέασε και το 10 στα 10 που θέλει κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά Είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από την τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κρατούν πια την υπόθεση «πρόκριση» στα πόδια τους.

Ο Κώστας Φορτούνης, σε ακόμη ένα ματς φρόντισε να έχει συμμετοχή στα γκολ της ομάδας του, δίνοντας την ασίστ στο τέρμα της ανατροπής και της νίκης! Ο πιο «καυτός» Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή, με δηλώσεις του επισήμανε τη σημασία να κοιτάξει η ομάδα του το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή και το... νέο ρεκόρ.

Παράλληλα, τόνισε ότι η άστοχη εκτέλεση πέναλτι δεν τον έβαλε από κάτω και τόνισε ότι ακόμη οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση.


«Μετά την ανατροπή, συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Φορτούνης και στη συνέχεια μίλησε για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο κι η ομάδα του έφτασε στην ολική ανατροπή:

«Το πιστέψαμε, από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε πιστέψαμε ότι θα βάλουμε κι άλλο γκολ, πετύχαμε ακόμη ένα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο κόσμος μας βοήθησε, κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, απλά πετύχαμε μια πολύ καλή νίκη, που μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση».

Παρά το άστοχο πέναλτι, σε ακόμη ένα ματς φρόντισες να έχεις συμμετοχή σε γκολ της ομάδας σου.

«Δεν με έβαλε από κάτω, όλοι οι παίκτες στον κόσμο χάνουν πέναλτι απλά το θέμα είναι να μη σε βάλει από κάτω, έβγαλα αυτή την μπαλιά, είμαι πολύ χαρούμενος και συνεχίζουμε».

Και τώρα το 10 στα 10 με τον Ηρακλή;

«Εννοείται, παίζουμε στην έδρα μας με τον Ηρακλή, μία καλή ομάδα αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Πάμε για το 10 στα 10 και ένα νέο ρεκόρ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ