2015-11-07 09:00:16
Φωτογραφία για ΙΝΤΕΓΕ : ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ!
Μπορεί να μην σκόραρε στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά ο Μπράουν Ιντέγε ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και την περασμένη Τετάρτη.

Ο Νιγηριανός επιθετικός του Θρύλου, πήρε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Φορτούνης, ενώ ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Πάρντο για το 1-1!

Ο Ιντέγε μίλησε στο "gavros.gr", τόσο για τον αγώνα με τους Κροάτες, όσο και για την πιθανότητα του Ολυμπιακού να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και τον κόσμο του Θρύλου.

Αναλυτικά είπε:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Είναι πιθανό να πάρουμε αποτέλεσμα με την Μπάγερν Μονάχου. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, εμάς το πιο σημαντικό είναι να προκριθούμε από τον όμιλο. Έχουμε πιθανότητες να βγούμε πρώτοι, εμείς θα πάμε στη Γερμανία για να δώσουμε τη μάχη».

Για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Το σπουδαιότερο είναι ότι νίκησε η ομάδα και όλοι κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας», ενώ για την παρουσία του κόσμου στο Καραϊσκάκη, σχολίασε:

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο φώναζαν συνεχώς και μας βοήθησαν για να ανέβει η ψυχολογία μας. Και εμείς κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας για να τους ευχαριστήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ