2015-11-07 11:00:10
Φωτογραφία για Η «τρελή» απαίτηση του Facebook προς τους υπαλλήλους της
Σε μία «τρελή» απαίτηση προχώρησε ο επικεφαλής προϊόντων του Facebook, Κρις Κοξ προς τους υπαλλήλους. Συγκεκριμένα, τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν όλοι ανεξαιρέτως τα αγαπημένα τους iPhone, και από “δω και στο εξής να χρησιμοποιούν μόνο Android συσκευές, για το καλό της επιχείρησης.

Ο λόγος, δεν είναι άλλος από την μεγάλη διαφορά του κόστους ανάμεσα στις δύο εταιρίες, που έχει ως αποτέλεσμα, οι λιγότερο αναπτυγμένες χώρες να μην έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ένα iPhone.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κρις Κοξ θέλησε να δώσει στους υπαλλήλους του να καταλάβουν πως ακριβώς λειτουργεί η εφαρμογή του facebook στις φτωχότερες χώρες, ώστε να προσπαθήσουν να κάνουν την επίδοση της ακόμα καλύτερη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, η επιβολή αυτή ήταν αναγκαία, αφού αν άφηνε την ελευθερία επιλογής στο προσωπικό, τότε σίγουρα θα προτιμούσαν την Apple.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια τακτική από τον Κρις Κοξ. Στο παρελθόν, είχε επιβάλλει στους εργαζομένους να χρησιμοποιούν ταχύτητα 2G και όχι 3G, ώστε να καταλάβουν τί στερούνται οι χρήστες σε Ασία και Αφρική.

Μήπως τελικά δεν είναι τόσο τρελή η απαίτηση του; Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ