2015-11-07 15:52:34
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει βενζινάδικο για χρέωση προμήθειας
Αγαπητό tromaktiko,

στις 26/10/15 η κόρη μου πήγε στο πρατήριο υγρών καυσίμων Χ. Π. 4ο Χιλ. Χαρίλαου Θέρμης Θεσ/νίκης και έβαλε βενζίνη. Ο υπάλληλος της δίνει την απόδειξη από την ταμειακή, που είναι δίπλα στην αντλία, αναγραφόμενο ποσόν 44,49 ευρώ.

Πηγαίνει μέσα στο κατάστημα, για να πληρώσει με κάρτα χρεωστική. Της δίνουν την απόδειξη από το μηχάνημα με αριθ. 002, στην οποία το αναγραφόμενο ποσόν ήταν 45,45. και όταν ρώτησε την υπεύθυνη, γιατί αυτή η διάφορα η απάντηση ήταν '' πληρώνουμε στην τράπεζα προμήθεια, γιαυτό και βάζουμε στον πελάτη 1% προμήθεια''.

Στις 27/10/15 και ώρα 17.35 πάω και εγώ στο ίδιο πρατήριο, για να βάλω βενζίνη και για να διασταυρώσω το γεγονός. Πριν βάλει βενζίνη ο υπάλληλος με ενημερώνει, ότι με κάρτα υπάρχει προμήθεια 1%. του λέω ''εντάξει βάλε βενζίνη και θα ζητήσω τον λόγο της προμήθειας από την υπεύθυνη''. Κόβει απόδειξη ποσό 4Ξ ευρώ
. μπαίνω στο κατάστημα μέσα δίνω την κάρτα μου στην υπεύθυνη και με δίνει απόδειξη με αριθ.00Θ και ποσόν 43,43 ευρώ. Στην ερώτηση μου ''τι προμήθεια είναι και εάν είναι νόμιμη'', η απάντηση ήταν'' πληρώνω στην τράπεζα 1% προμήθεια, αυτή την προμήθεια εγώ θα την πληρώσω; Θα την πληρώσει ο πελάτης.'' Ξαναρωτάω'' αυτή είναι απόφαση του σωματείου βενζινοπωλών''. Απάντηση '' όχι δική μου'' στην ερώτηση μου φυσικά ''εάν αυτό που κάνει είναι νόμιμο η παράνομο'' απαξίωσε να απαντήσει. Ελλάς το μεγαλείο σου. 

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ