2015-11-08 10:34:39
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ VETTEL
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κάνει πάντα την ίδια κίνηση, για να πανηγυρίσει τις νίκες του. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari τεντώνει συγκεκριμένα τον δείκτη του δεξιού χεριού του, κάτι που δεν είναι ούτε αυθόρμητο ούτε τυχαίο. Το μυστικό του πανηγυρισμού του Φέτελ αποκάλυψε ο Τρέβορ Κάρλιν, που ήταν διευθυντής της ομάδας του Γερμανού, όταν έτρεχε στο πρωτάθλημα World Series by Renault. Σύμφωνα με τον Κάρλιν, η χαρακτηριστική αυτή κίνηση παραπέμπει σε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πριν εννέα χρόνια ο Φέτελ και παραλίγο να του κοστίσει ένα δάχτυλο. Ο 28χρονος οδηγός της Ferrari είχε χάσει το 2006 τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη βρεγμένη πίστα του Σπα συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα Renault – World – Series. Έτσι βγήκε έξω από μία στροφή και χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά.

Όπως ανέφερε ο Κάρλιν στο ‘’Sky Sports F1’’, «ένας από τους μπροστινούς τροχούς αποκολλήθηκε, πέταξε πάνω από το αυτοκίνητο, πέτυχε το δεξί χέρι του Φέτελ και του έκοψε το ακροδάχτυλο του δείκτη»
. Ο Σεμπάστιαν εγκατέλειψε, επέστρεψε όμως μία ημέρα αργότερα στην πίστα. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του αποκάλυψε, ότι «εξακολουθούσε να γελάει, αν και δεν ήταν σε θέση να πάρει μέρος στον αγώνα. Όμως η άκρη του δείκτη είχε φύγει και το δάχτυλο έπρεπε να ραφτεί πάλι». Από τότε συνηθίζει να πανηγυρίζει ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, θέλοντας έτσι να τονίσει ότι δεν επηρεάστηκε από το σοβαρότερο ατύχημα που είχε βιώσει μέχρι τότε στην αγωνιστική καριέρα του. kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ