2015-11-08 12:44:27
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «10Χ10», ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Η 10η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό να θέλει το... 10 στα 10 κόντρα στον Ηρακλή.

Στις 15:00 (NS2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ηρακλή, σ΄ ένα ματς όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το "10Χ10" και να συνεχίσουν το... σαρωτικό τους σερί.

Ο Μάρκο Σίλβα, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, προκειμένου να δώσει ανάσες σε κάποιους και ευκαιρίες σε κάποιους άλλους.

Ο Ρομπέρτο θα είναι σε ακόμη ένα ματς κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού με τα 2/4 της άμυνας να είναι διαφορετικά συγκριτικά με το ματς της Τετάρτης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μασουακού και Σιόβας δε αλλάζουν, ενώ ο Ντα Κόστα θα πάρει τη θέση του τραυματία Μποτία και ο Σαλίνο του Ελαμπντελαουί που χρειάζεται ανάσες και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Καμπιάσο αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο αρχικό σχήμα αντί του... ασταμάτητου Κασάμι, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς διατηρεί τη θέση του στον άξονα. Ο Πάρντο θα είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Ντουρμάζ στο αριστερό, ενώ για πρώτη φορά λογικά θα δούμε τους Ιντέγε-Φινμπόγκασον μαζί από την αρχή ενός ματς.


Ο Ηρακλής από την άλλη, δεν έχει στη διάθεσή του τους Στάμου και Λάζαρ. Ετσι θα παραταχθεί με τον Χουάντερσον στο τέρμα και τους Μπουκουβάλα, Καρασαλίδη, Μπαρτολίνι και Σαραμαντά στην άμυνα. Ιντζόγλου, Πασάς και Μακρής θα είναι η τριάδα του κέντρου, με τον Βέλλιο να είναι σέντερ φορ, έχοντας δεξιά του τον Κυριακίδη και αριστερά του τον Ρομάνο.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να διατηρήσει τα καλά αγωνιστικά του διαστήματα και παράλληλα να φτάσει σε μία ακόμη παράσταση υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου και όλα αυτά μία... «στροφή» πριν την αναμέτρηση με τον "αιώνιο" αντίπαλο στη Λεωφόρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ