2015-11-08 14:23:06
Φωτογραφία για ΚΑΣΑΜΙ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ!
Ο Παϊτίμ Κασάμι εξηγεί ότι το... μυστικό της φετινής πορείας του Ολυμπιακού, είναι ότι ο Θρύλος είναι ομάδα σε ΟΛΑ και δεν κρύβει ότι στοχεύει πολύ ψηλά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι μιας μεγάλης ομάδας, με ιστορία, με τίτλους, αλλά και με προοπτική για το μέλλον. Θέλω να φτάσω με τον Ολυμπιακό πολύ ψηλά. Κάνω ό,τι μπορώ και δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για τους στόχους μας. Έχουμε ξεκινήσει δυνατά στην Ελλάδα και στο Champions League και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Δεν είναι εύκολο να νικάς πάντα. Ωστόσο, προσπαθούμε, παλεύουμε σκληρά και δεν τα παρατάμε ποτέ, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα στους αγώνες. Με την Ντινάμο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος ήμασταν εμείς οι νικητές. Πλέον, μένουν δύο αναμετρήσεις. Όλα είναι πιθανά για εμάς και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μπούμε στους ''16'' της διοργάνωσης. Είμαστε αποφασισμένοι να μην την αφήσουμε να πάει χαμένη, αυτό είναι το μόνο βέβαιο» δήλωσε αρχικά ο Ελβετός χαφ στη Real News.


Ερωτηθείς για το μυστικό της φετινής επιτυχίας του Ολυμπιακού, εξήγησε: «Η δουλειά καθενός ξεχωριστά και το ότι είμαστε ομάδα σε όλα. Ο προπονητής κάνει αυτό που ξέρει όσο καλύτερα μπορεί και οι ποδοσφαιριστές εργαζόμαστε καθημερινά, γνωρίζοντας ο καθένας τι ακριβώς πρέπει να πράξει για να βελτιωθεί ο ίδιος, αλλά και για να βοηθήσει τη συλλογική προσπάθεια. Σε όλο αυτό, ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας, χαρίζοντάς μας δύναμη και στήριξη στα δύσκολα. Την Τετάρτη ήταν και πάλι συγκλονιστικός. Η ατμόσφαιρα ήταν θερμή και μαγική μαζί. Το ιδανικό σκηνικό για να φέρεις μια εις βάρος σου κατάσταση στα μέτρα σου. Κάποιο άλλο μυστικό δεν υπάρχει».

Τέλος, αναφορικά με το ντέρμπι στη Λεωφόρο, σημείωσε: «Αν και είναι ακόμη νωρίς, θα πω απλά ότι είμαστε Ολυμπιακός και παίζουμε πάντα και παντού για την νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ