2015-11-08 22:51:07
Φωτογραφία για Αναγνώστρια δίνει την δική της εκδοχή για την κατάληψη του ΜΥΠ ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι
Αγαπητό tromaktiko,

Διάβασα χθες το άρθρο Κατάληψη ΜΥΠ ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Μεσολόγγι. Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα αυτό και επιτρέψτε μου να έχω μία άποψη γι' αυτό το τμήμα Μπορεί όλα αυτά που λέγονται για την καθηγήτρια αυτή να ευσταθούν δεν το γνωρίζω. Μπήκα σε αυτό το τμήμα πριν από αρκετά χρονια και γνωρίζω την κ. Λ. αρκετά καλά κι έχω συνεργαστεί μαζί της αρκετές φορές...Ποτέ κανένας φοιτητής δεν είχε πρόβλημα μαζί της. Στάθηκε άξια των καθηκόντων της απέναντι στο ΤΕΙ και φρόντιζε να το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο.

Όσο για τους φοιτητές που λένε ότι αντιδρούν τώρα με αυτή την απόφαση, είμαι σίγουρη ότι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα γιατί έχει να μπει άτομο στην σχολή τουλάχιστον 5 χρονια, με αποτέλεσμα σε εμάς τους παλιούς να μην μας δίνουν το πτυχίο και να μας το στερούν παντοίου τρόπο, κρατώντας μας με 1-2 μαθήματα που δεν είναι καν ειδικότητας.

Όλα αυτά για να λένε ότι το τμήμα έχει φοιτητές
. Είναι φυσικό ότι όλοι εμείς οι παλιοί έχουμε φύγει από εκεί και πηγαίνουμε μονο στις εξεταστικές γιατί έχουμε προχωρήσει στην ζωή μας.. Το τμήμα αυτό πάντα υπολειτουργούσε πόσο μάλλον τώρα που κλείνει οριστικά σε λίγα χρονια...οπότε γνώμη μου είναι να τα αφήσουν όλα αυτά και να κοιτάξουν να σώσουν την κατάσταση του τμήματος όσο μπορούν, και να μας αφήσουν να πάρουμε το πτυχίο μας επιτέλους...Αλλά βλέπετε είμαστε σε μία χώρα που ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του χωρίς να νοιάζεται έστω και λίγο για τους άλλους...Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι υποτιθέμενοι καλοί καθηγητές δεν θέλουν να μας διώξουν για να δικαιολογήσουν κατά κάποιο τρόπο την θεσούλα τους εκεί.

Αναγνώστρια

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ