2015-11-10 00:16:06
Φωτογραφία για Φέτελ: Δε μου αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ!
Τη Κυριακή στην ιδιόκτητη πίστα του Μουτζέλο, η Scuderia Ferrari διοργάνωσε την... ετήσια γιορτή στο τέλος της χρονιάς με την ονομασία World Finals παρουσία 50 χιλιάδων τιφόζι. Παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα της F1, με τους Φέτελ, Ράικονεν και τους δοκιμαστές Τζενέ, Γκουτιέρεζ.

Ο Φέτελ κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιάς είπε: «Συνολικά η χρονιά ήταν πολύ διαφορετική από πέρυσι. Προφανώς ήταν μια εντελώς νέα κατάσταση για μένα με μια καινούργια ομάδα. Είναι σπουδαία εμπειρία για μένα ότι έγινα μέλος της Ferrari και προφανώς ξέρουμε που θέλουμε να βρεθούμε στο μέλλον. Δεν μπορώ να δεχτώ τον τίτλο του αουτσάιντερ. Ξέρω πως φέτος δεν ήμασταν φαβορί αλλά φάνηκε από την αρχή ότι δεν βρισκόμασταν κάπου στη μέση. Πετύχαμε να είμαστε σε κάθε αγώνα στη μάχη του βάθρου και να κερδίσουμε σε 3 αγώνες. Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μας και θα είμαστε ικανοποιημένοι όταν πλέον δε μας θεωρούν αουτσάιντερ αλλά φαβορί. Σίγουρα φέτος πολλοί εξεπλάγησαν θετικά από μας καθώς η απόδοσή μας ήταν καλύτερη και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Στόχος μου τώρα είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα καθώς η πρώτη είναι εκτός εμβέλειας. Σίγουρα όμως η 2η είναι καλύτερη από την 3η».


Μαζεύτηκαν 50 χιλιάδες τιφόζι στο World Finals χτες στο Μουτζέλο.

Ο Ρόσμπεργκ μετά τη νίκη του στο Μεξικό και την ταυτόχρονη εγκατάλειψη του Φέτελπροηγείται με 21 βαθμούς διαφορά ενώ απομένουν 50 να μοιραστούν στους δυο τελευταίους αγώνες σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι. Αν ο Ρόσμπεργκ τερματίσει στο βάθρο και στους δυο αγώνες είναι σίγουρα 2ος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΟΚ ΓΙΑ ΑΡΜΑΝΙ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΟΚ ΓΙΑ ΑΡΜΑΝΙ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ