2015-11-10 00:41:54
Φωτογραφία για Φουντώνει η κόντρα μεταξύ των Φαρμακοποιών
Βασιλική Αγγουρίδη - Virus.com.gr

Σε «εμφύλιο πόλεμο» εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) και του Φαρμακευτικού Αναπτυξιακού Ινστιτούτου Ελλάδος (ΦΑΝΙΕ), με τους εκπροσώπους του τελευταίου να «σηκώνουν το γάντι», μετά την κίνηση διαγραφής του Ινστιτούτου από τον ΠΦΣ.

Όπως είχε γράψει το Virus (εδώ), με αίτημα που κατέθεσε ο ΠΦΣ ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ζητάει τη διαγραφή του ΦΑΝΙΕ, το οποίο εκπροσωπεί φαρμακεία που λειτουργούν σε διευρυμένο ωράριο. Η κίνηση ήταν σε αντίδραση της αποχή τους Ινστιτούτου από την πρόσφατη κινητοποίηση του κλάδου για την απελευθέρωση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων.

Μάλιστα, το ΦΑΝΙΕ στρέφεται και εναντίον του προέδρου του ΠΦΣ Κ. Λουράντου και σε μια σύντομη ανακοίνωση του αντεπιτίθεται στην κίνηση διαγραφής του.

«O κ. Πρόεδρος μετά την ολοσχερή αποτυχία του ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους στρεφόμενος εναντίον του Φαρμακευτικού Αναπτυξιακού Ινστιτούτου Ελλάδος (Φ.ΑΝ.Ι.Ε.). Εμείς του απαντάμε με την ακόλουθη ρήση: μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ