2015-11-10 13:46:09
Φωτογραφία για Μετά την κόλαση ζει την ευτυχία: Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια που ο πρώην της την έκαψε με οξύ
Την απόλυτη ευτυχία ζει μετά την κόλαση που πέρασε τα τελευταία χρόνια, η Κέιτι Πάιπερ Η 32χρονη παρουσιάστρια, γνώρισε την απόλυτη οδύνη στα 24 της χρόνια, όταν ο πρώην σύντροφος της την βίασε, την χτύπησε, την κράτησε όμηρο και στη συνέχεια έβαλε κάποιον άλλον να την κάψει με οξύ, παραμορφώνοντας το πρόσωπο της.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Κέιτι Πάιπερ υποβλήθηκε σε σαράντα επεμβάσεις (οι οποίες δεν έχουν τελειώσει ακόμα), αλλά παράλληλα (και ενώ ήταν παραμορφωμένη ακόμα), γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί!

Για τον ξυλουργό Ρίτσαρντ Σάτον ο λόγος, με τον οποίο παντρεύτηκαν την Παρασκευή μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης και ένα παιδί, την ενός έτους Ελίζαμπεθ.

Το ζευγάρι όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια πολύ συγκινητική τελετή, με την Πάιπερ να μοιράζεται τα στιγμιότυπα στο Twitter της, γράφοντας:

«Ο γάμος μου με τον Ρίτσι ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, μετά την γέννηση της κόρης μας, και χαίρομαι που παντρευτήκαμε ενώπιον λίγων καλών φίλων και της οικογένειας μας».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ