2015-11-10 16:21:31
Φωτογραφία για Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η... ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Τρία πολύ μεγάλα παιχνίδια έχει να δώσει σε επτά μέρες ο Τζίμι Ντουρμάζ με την Εθνική Σουηδίας και τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που ο διεθνής εξτρέμ δεν έχει δηλωθεί στη Λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να χαρακτηριστεί για εκείνον η πιο σημαντική εβδομάδα της φετινής περιόδου!

Ο Ντουρμάζ που κάνει έξοχο πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα θα παίξει το Σάββατο (14/11) στη Στοκχόλμη τον πρώτο αγώνα μπαράζ Σουηδία-Δανία για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στην Κοπεγχάγη την Τρίτη (17/11) και ο Τζίμι που είναι βασικός στη Σουηδία ακόμη και όταν δεν ήταν βασικός στον Ολυμπιακό, ελπίζει ότι θα επιστρέψει την επομένη στην Ελλάδα και θα έχει πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Έτσι ώστε να αφοσιωθεί απερίσπαστος και... ευτυχισμένος στην προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 21/11 στη Λεωφόρο.

Ο Ντουρμάζ δεν ξεχνάει ότι στο περσινό ματς στην έδρα των "πράσινων" είχε χάσει τη μεγάλη ευκαιρία με το παιχνίδι στο 0-0. Το πλασέ του είχε περάσει ελάχιστα άουτ, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να προηγηθεί και τελικά έχασε το ματς με 2-1. Και βλέπει το φετινό παιχνίδι σαν μια... ρεβάνς και σε προσωπικό επίπεδο, με στόχο να γίνει καθοριστικός για την ομάδα του να πάρει μια νίκη που ξέρει καλά ότι τη θέλουν πολύ όλοι οι οπαδοί της παρά τη διαφορά που ήδη έχει πάρει ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ