2015-11-10 17:59:06
Φωτογραφία για «Limit up» στις μετοχές των ερυθρόλευκων σε όλη την Ευρώπη
Ένα από τα παράπλευρα πλην όμως διόλου αμελητέα κέρδη της εξαιρετικής πορείας... του Ολυμπιακού στο Champions League είναι η εκτόξευση των μετοχών των παικτών της ομάδας στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ήδη κι εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά και του καλοκαιριού, τα ονόματα πολλών «κυκλοφορούν» στα μπλοκάκια μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Πέραν των Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού και Κασάμι, που από πέρσι έχουν μπει στο μάτι μεγάλων κλαμπ, αυτές πλέον ασχολούνται και με τα νέα «φυντάνια» του Ολυμπιακού, τον Φορτούνη, τον Πάρντο, τον Ιντέγε κι όχι μόνο.

Στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει ακόμη κάποια πρόταση, αλλά η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεσμεύουν με καλά συμβόλαια όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία (ακόμη κι ο Φορτούνης που έχει πιο μικρό συμβόλαιο αναμένεται σύντομα να το επεκτείνει) και ορίζουν τη μοίρα τους. Οι Πειραιώτες απέδειξαν φέτος το καλοκαίρι πως δεν… ξεπουλάνε, αφού αν και υπήρχαν καλές προτάσεις δεν ήταν τέτοιου επιπέδου που θα τους οδηγούσαν σε πώληση. Και δεν πρόκειται να αλλάξουν και τώρα φιλοσοφία, καθώς η απόφαση να μην ξεπουληθούν κάποιοι παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Κασάμι, είχαν σαν αποτέλεσμα να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την τιμή τους διεθνώς.


Σε κάθε περίπτωση, ειδικά αν επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στους «16» του Champions League, φαντάζει πολύ δύσκολο να υπάρξει πώληση παίκτη το χειμώνα, εκτός κι αν φτάσει κάποια εξωπραγματική πρόταση. Το καλοκαίρι είναι διαφορετική ιστορία, αλλά ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι κρίνει καλύτερο για τον ίδιο το σύλλογο.

Άδειασε του Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν ρεπό μέχρι και την Τετάρτη. Και την Πέμπτη, ωστόσο, που θα επιστρέψουν στις επάλξεις δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος στου Ρέντη, μιας και για διεθνείς υποχρεώσεις θα απουσιάζουν οι Σιόβας, Φορτούνης, Καπίνο (Ελλάδα), Πάρντο (Κολομβία), Ελαμπντελαουί (Νορβηγία), Ντουρμάζ (Σουηδία), Κασάμι (Ελβετία), Μιλιβόγεβιτς (Σερβία) και Φινμπόγκασον (Ισλανδία). Ο Μάρκο Σίλβα θα ξαναέχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του τρεις μέρες πριν το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στο μεταξύ, ο Τσόρι κερδίζει έδαφος για να προλάβει τον αγώνα με τους «πράσινους», καθώς η κατάστασή του μετά τη θλάση που υπέστη στο Κύπελλο παρουσιάζει βελτίωση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ