2015-11-10 18:25:14
Φωτογραφία για ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΟΠΩΣ... ΜΠΟΤΙΑ!
Ο τραυματισμός του Ντα Κόστα έφερε στην ενδεκάδα τον Μποτία και από τότε βγήκε μόνο εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ισπανός στόπερ, -αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον Πλατανιά στο Φάληρο που προερχόταν από μεγάλη αποχή- ήταν πολύ καλός σε όλα τα παιχνίδια, πέτυχε και καθοριστικά γκολ, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη και τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Κροάτες και θα επανέλθει στο τέλος του μήνα.

Ο Ντα Κόστα πήρε ξανά τη θέση δίπλα στον Σιόβα και προχθές με τον Ηρακλή έδειξε ότι ανεβαίνει την... κατάλληλη στιγμή. Συγκεκριμένα, έγιναν δύο φάσεις, μία σε κάθε ημίχρονο που υπήρξε καθοριστικός και έσωσε τον... Ρομπέρτο από το τετ α τετ με τον αντίπαλο επιθετικό.

Μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις για μπαλιές από... πάνω του, στην πλάτη του που λέμε, που και στις δύο αντέδρασε με εξαιρετικό τρόπο. Γύρισε ταχύτατα το σώμα του με πρόσωπο προς την εστία και κατέβασε τη μπάλα με κοντρόλ που θα έκαναν μόνο μεγάλοι μπαλαδόροι (!)

Δικαιολογημένα λοιπόν γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, αφού και τις δύο περιπτώσεις η γκέλα ήταν θέμα... εκατοστών. Ο Ντα Κόστα θα έχει πολύ δουλειά αμέσως μετά τη διακοπή, αφού το πρόγραμμα "στέλνει" τον Ολυμπιακό σε Λεωφόρο και Μόναχο, οπότε η κατάσταση του Μαροκινού στόπερ ήταν ένα από τα ζητούμενα του Μάρκο Σίλβα ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ