2015-11-10 20:17:53
Φωτογραφία για ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ...
Ο Μιραλάς δεν περνάει και το καλύτερό του φεγγέρι στην Έβερτον, αν και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους "εφοπλιστές" μόλις τον περασμένο Αύγουστο, όταν το όνομά του έπαιζε δυνατά στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Κέβιν δείχνει μετανιωμένος γι'αυτή του την επιλογή, ενώ με δηλώσεις του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον παραγκωνισμό του.

Φέτος μετρά μόλις έξι συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, εκ των οποίων ήταν βασικός μόνο σε μία απ'αυτές : 

«Δεν είναι εύκολο να ζεις μια τέτοια κατάσταση, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν σκέφτομαι πως μπορεί να χάσω την θέση μου στην εθνική Βελγίου, αλλά αν ως τον Ιανουάριο δεν έχει αλλάξει κάτι, τότε θα σκεφτώ να αποχωρήσω και να παίξω κάπου αλλού. Αυτό που θέλω πάνω απ' όλα είναι να παίζω για τον σύλλογό μου. Δεν ζητάω μεταγραφή, θέλω να συνεχίσω στην Έβερτον, ωστόσο θέλω και να παίζω. Θέλω να μου δίνεται η ευκαιρία να αποδεικνύω πως μπορώ να προσφέρω. Είχα μιλήσει για το θέμα με τον Μαρτίνεθ. Ήμουν τιμωρημένος για τρία παιχνίδια και όταν επέστρεψα η ομάδα είχε βρει τα πατήματά της, κάτι που δεν με βοήθησε και βρέθηκα σ' αυτή την περίπλοκη κατάσταση», δήλωσε  ο Μιραλάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ