2015-11-10 21:49:45
Φωτογραφία για “Fullback”: το νέο pick-up φορτηγό της Fiat Professional στην πρώτη παγκόσμια εμφάνισή του στη Διεθνή Έκθεση Dubai 2015
“Fullback”: το νέο pick-up φορτηγό της Fiat Professional στην πρώτη παγκόσμια εμφάνισή του στη Διεθνή Έκθεση Dubai 2015

• Το Fullback, ο νέος ακούραστος συνεργάτης από τη Fiat Professional είναι το αποτέλεσμα κατανόησης των σύγχρονων αναγκών του κάθε επαγγελματία, ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και του ελεύθερου χρόνου.

• Στιβαρό και αξιόπιστο, ακριβώς όπως και η ομώνυμη θέση στο ράγκμπι ή στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, το Fullback είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του στην κατηγορία των μεσαίων pick-up φορτηγών της περιοχής EMEA.

• Προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιμέρους αγορών και με τις πωλήσεις να είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το Μάιο του 2016 η γκάμα του Fullback περιλαμβάνει τέσσερις διαμορφώσεις, τρία επίπεδα εξοπλισμού, τρεις κινητήρες και δύο κιβώτια ταχυτήτων.

• Το Fullback συμπληρώνει την ήδη εκτεταμένη γκάμα οχημάτων της Fiat Professional και σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα εξέλιξης στην ιστορία της μάρκας, η οποία, από το 1901, σταθερά ξεχωρίζει σε επίπεδο επιδόσεων, αξιοπιστίας και καινοτομίας.

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ