2015-11-11 01:36:08
Φωτογραφία για Το «τέλος» των Active Member
Με τους Αctive Member μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, τραγουδήσαμε, πονέσαμε... σκεφτήκαμε, ονειρευτήκαμε, βγήκαμε στους δρόμους. Με τους Αctive Member οδήγησα απο Αθήνα θεσσαλονίκη και το «Άκου Μάνα» έπαιζε για περίπου 400 χιλιόμετρα… γιατί? Γιατί έπρεπε να βγεί το ταξίδι τραγουδώντας και οδηγώντας, 6 ώρες μόνος ξημερώματα, μετά απο μιά απο τις πολλές και δυνατές σφαλιάρες της ζωής μου που με ωρίμασαν. Δεν πήγα ποτέ σε συναυλία τους, δεν μου άρεζαν αυτοί όλοι οι μαλιάδες και παράξενοι εμφανησιακά τύποι αλλά μεγαλώνοντας γνώρισα και τους κλαρινογαμπρούς και κατάλαβα οτι αυτοί οι μαλιάδες παράξενοι τύποι είναι συνήθως οι αληθινοί άνθρωποι γύρω μας. Βλέπεις.. ο ένας ακούει «Φυσάει κόντρα σε ολάκερη γή» και ο άλλος «Φυσάει πολύ απ” το σπασμένο μου το τζάμι».

Μια άλλη μουσική σχολή, μια άλλη μουσική γενιά απο αυτή της House και της Techno αλλά έτσι είναι εμείς μπορούμε και ανήκουμε σε πολλές μουσικές σχολές & παρατάξεις, γιατί στη μουσική όλοι πολεμάμε για ένα σκοπό, την ελευθερία της σκέψης, βλέπεις ..εδώ δεν είναι πολιτική
. Κάποια βράδια παλαιότερα, παίζοντας ως dj σε διάφορα εμπορικά clubs, όταν κλείναμε την μουσική και άνοιγαν τα φώτα και άρχιζαν να σκουπίοζυν το μαγαζί, σιγοέπαιζε στον μίκτη μου κάτι απο Active Member.. Οι Active Member για μένα ήταν «παρέα» στα εφηβικά μου χρόνια και πολλές φορές και ένα χέρι βοήθειας..

Το φινάλε έγινε μ” ένα τραγούδι που γράφτηκε πριν 17 χρόνια, σαν να ήταν όμως έτοιμο για εκείνη την ημέρα.

“Ρε μη νοιαστεί κανείς, αν θα χαθούμε εμείς, μαγκιά τους, μπράβο της παρακμής”.

Έτσι λοιπόν, περάσανε τα χρόνια και οι Active Member δεν είναι πλέον Active, αλλά θα έρθουν κι άλλοι θέλω να πιστεύω, που ίσως ήταν μικροί στις συναυλίες των Active Member. Πάντως θα έρθουν..να το ξέρετε. Όπως οι άνθρωποι πιστεύουν στον θεό γιατί λέγεται οτι ο άνθρωπος έχει ανάγκη κάπου να πιστεύει, έτσι κι εγώ έχω ανάγκη να πιστεύω οτι τέτοιοι μουσικοί και στιχουργοί θα είναι πάντα ανάμεσά μας. Θέλω να το πιστεύω πολύ, γιατί καμιά φορά βρέχει φίλε οπότε …βάλτο όταν βρέχει να τ’ακούς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΚΙΔΗΣ
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ