2015-11-11 03:08:07
Φωτογραφία για Ιστορική συμπροσευχή των Μητροπολιτών Τρίκκης & Σταγών
Νέα σελίδα για την τοπική μας Εκκλησία καθώς για πρώτη φορά συμπροσευχήθηκαν οι... δυο Μητροπολίτες του Νομού, ο Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο Σταγών & Μετεώρων κ. Σεραφείμ.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.grοι δυο Αρχιερείς βρέθηκαν στην Κεφαλλονιά για την ενθρόνιση του εκεί Μητροπολίτου κ. Δημητρίου. Το πρωί της Τρίτης προσκύνησαν μαζί το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γερασίμου και εν συνεχεία συμπροσευχήθηκαν και τέλεσαν μαζί Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Μακαριστών Μητροπολιτών Κεφαλληνίας κυρού Σπυρίδωνος και κυρού Γερασίμου.

Είναι η πρώτη φορά από την σύσταση της Μητρόπολης Σταγών & Μετεώρων και την αποκατάσταση του κ. Σεραφείμ που πραγματοποιείται τέτοια συνάντηση η οποία ανοίγει μια νέα σελίδα στην πνευματική ζωή του τόπου μας.

Σημειώνεται δε ότι ο κ. Σεραφείμ θα παραβρεθεί την Πέμπτη και στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr μεταξύ των άλλων προσωπικοτήτων που θα φτάσουν στα Τρίκαλα για την ενθρόνιση θα είναι και ο Πρίγκιπας της Σερβίας
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ